BekrÀftat: LG G5 kommer alltid att visas

BekrÀftat: LG G5 kommer alltid att visas

LG kan verkligen inte vÀnta med att lansera LG G5 redan. Företaget bekrÀftade för nÄgra dagar sedan i en tweet att handenheten kommer att presenteras den 21 februari, men raderade den ganska snabbt och lÄtsades att den aldrig nÀmnde den. LG: s sociala team Àr dock tillbaka och sÀger G5-namnet högt, den hÀr gÄngen pÄ Facebook.

MISS INTE: Japp, det ser ut som att iPhone 7 kommer att bli enorm

Företaget publicerade ett kort meddelande för nÄgra timmar sedan, tillsammans med en GIF-animation som ger oss bekrÀftelse pÄ att en första funktion kommer till just denna Android-telefon.

“GĂ„ aldrig i sömn medan andra gör det,” sa företaget. “LG G5, alltid PÅ”, tillade LG och publicerade följande GIF-animering.

Vad som Ă€r intressant Ă€r att just hĂ€romdagen upptĂ€cktes en Samsung-varumĂ€rkesansökan som lĂ€mnades in den 2 februari för – du kanske har gissat det redan – “Always On Display.”

Det verkar som om Samsung ocksÄ Àr intresserad av den hÀr typen av teknik, som först sÄgs pÄ Android för nÄgra Är sedan nÀr Motorola förvandlade den till en viktig Moto X-funktion.

Faktum Ă€r att det Ă€r sĂ€kert sĂ€kert att sĂ€ga att Galaxy S7 och Galaxy S7-kanten alltid kommer att ha nĂ„gon form av visningsfunktioner – detta Ă€r dock bara spekulation vid denna punkt. Men varför skulle Samsung bry sig om att varumĂ€rket just detta mĂ€rke just nu.

Oavsett fallet ser det ut som att dessa tvÄ koreanska jÀttar bÄda kommer att anvÀnda alltid pÄ skÀrmar i framtida enheter. Och vi kan till och med se juridiska problem, förutsatt att Samsung fÄr sitt varumÀrke.