Belkin Boost Charge MFi-certifierad USB Type-C till Lightning-kabel lanserades i Indien för Rs 2499

Belkin Boost Charge MFi-certifierad USB Type-C till Lightning-kabel lanserades i Indien för Rs 2499

“Belkins nya produkt Ă€r den första MFi-certifierade USB Type-C till Lightning-kabel frĂ„n tredje part”

Den populÀra tillbehörstillverkaren Belkin har utökat sitt produktsortiment i Indien med lanseringen av Boost Charge-kabeln. VarumÀrkets senaste erbjudande presenteras som den första MFi-certifierade USB Type-C till Lightning-kabel frÄn tredje part. För de oinvigda Àr MFi Apples utvecklingsprogram för tillbehör för iPhone / iPod / iPod för tillverkare frÄn tredje part.

Belkin Boost Charge-design

Belkin sÀger att dess nya USB Type-C till Lightning-kabel kan leverera 50 procent snabbare laddningshastigheter för iPhone 8 eller senare. Tillbehöret kan ladda en iPhone 8 eller senare upp till 50 procent pÄ 30 minuter med en 18W snabbladdare. Produkten levereras med en 33 procent lÀngre kabel Àn vanlig USB Type-C till Lightning-kablar.

Kommentar till lanseringen, Kartik Bakshi, Country Manager, Belkin India, sade, “BOOST CHARGE USB-C-kabel med blixtanslutning Ă€r ett perfekt tillbehör för iPhone- och iPad-anvĂ€ndare för att fĂ„ snabb strömförstĂ€rkning och den har genomgĂ„tt strĂ€nga tester för att sĂ€kerstĂ€lla en sĂ€ker och pĂ„litlig anslutning. PĂ„ Belkin har vi varit ihĂ€rdiga med banbrytande innovationer och infört teknik för att förenkla liv sedan 35 Ă„r ”.

NÀr vi pratar om prissÀttningen har Belkin Boost Charge MFi-kabeln prissatts till 2499 Rs. Tillbehöret finns att köpa i ledande butiker som Croma, Reliance Digital, Amazon, Aptronics och Imagine.