Best Buy sÄlde felaktigt nÀsta generations Chromecast lÄngt innan Googles Pixel 3-hÀndelse

Google Duplex-telefonsamtal gör inte ett bra jobb med att avslöja sin robotiska karaktÀr

Google kan bara inte ta nÄgra pauser nÀr det gÀller lÀckor i Är. Med mindre Àn tvÄ veckor kvar till den 9 oktober presskonferensen Pixel 3 sÄlde Best Buy redan en tredje generationens Chromecast, en enhet som ocksÄ bör presenteras pÄ Googles kommande show.

Google ska introducera en massa nya enheter under presskonferensen ovanpÄ Pixel 3-telefonerna. Vi förvÀntar oss Ätminstone en ny Pixel-mÀrkt Chrome OS-bÀrbar dator, nya Home-enheter och Chromecast i bilderna nedan.

Personen som köpte enheten publicerade bilder pÄ Reddit och avslöjade hur allt gick ner:

Jag gick till Best Buy tidigare för att hÀmta en Chromecast för min nya TV, dÄ mÀrkte jag att förpackningen och designen skiljer sig frÄn min första. Jag trodde att det bara var en designuppdatering som tog köer frÄn Chromecast Ultra. Sedan nÀr jag var hos kassören kunde de inte skanna artikeln eftersom den inte fanns i systemet Ànnu eftersom slÀppdatumet Àr den 9 oktober (samma dag som Google-evenemanget 2018) men jag antar att de slÀppte för tidigt. Men eftersom jag redan hade det i min hand och var samma pris som andra generationens Chromecast, lÀt de mig fÄ det under den gamla SKU.

Som du kan se i följande bild Àr den nya Chromecast nÀstan identisk med den gamla, Àven om det finns tydliga visuella skillnader som hjÀlper dig att skilja mellan olika Chromecast-generationer.

HÀr Àr vad han sa om sjÀlva enheten:

NÀr jag startade hemma och jÀmförde den med min andra generationens Chromecast verkar den lite tjockare. Toppen Àr inte lÀngre blank och Chrome-logotypen har ersatts med G Googles logotyp. Fortfarande mikro-USB (sorgligt höger). De tog bort den magnetiska HDMI-kontakten pÄ spetsen och basen pÄ Chromecast som Àr en bummel.

TyvÀrr fungerar inte den nya Chromecast, eftersom den krÀver en ny version av Home-appen, som sannolikt kommer att slÀppas efter Googles show. Enligt Redditor kommer Best Buy att börja sÀlja enheten den 9 oktober, sÄ det Àr dÄ programuppdateringen ocksÄ ska slÀppas.