Beta-referenser för iOS 12.2 för fyra nya iPads och en ny iPod touch-modell

Beta-referenser för iOS 12.2 för fyra nya iPads och en ny iPod touch-modell

“Betauppdateringen för iOS 12.2 avslöjar flera kommande funktioner som vi kan förvĂ€nta oss pĂ„ iOS-enheter, tillsammans med fyra nya iPad-modeller och en ny iPod touch.”

Det har förekommit rykten om att Apple kan arbeta med en sjunde generationens iPod Touch och nu har hÀnvisningar till enheten upptÀckts i den senaste iOS 12.2 beta. Bortsett frÄn det har fyra nya iPad-varianter ocksÄ upptÀckts i koden för den senaste betaprogrammet. Det Àr möjligt att vi kan se dessa nya enheter lanseras senare i Är, kanske under WWDC 2019.

HÀnvisningarna till de nya iPod touch- och iPad-modellerna saknar dock nÄgra viktiga funktioner. Totalt fyra nya iPad-varianter upptÀcktes med modellnummer iPad11,1, iPad11,2, iPad11,3 och iPad11,4. Dessa varianter hade bÄde Wi-Fi- och Wi-Fi + Cellular-modellerna, men alla dessa enheter saknade detaljer om Face ID. Kan det vara sÄ att Apple reserverar Face ID-teknik bara för den dyrare iPad Pro?

Vid sidan av de nya iPad-modellerna upptĂ€cktes ocksĂ„ hĂ€nvisningar till den sjunde generationen iPod touch med modellnummer iPod9,1. Det avslöjade att den nya iPod touch kanske inte har bĂ„de Touch ID eller Face ID. Den senaste iPod Touch slĂ€pptes 2015 och har inte uppdaterats sedan dess. Även den modellen hade inte Touch ID, sĂ„ det Ă€r möjligt att Apple kanske inte lĂ€gger till tekniken till den nya. Hur som helst Ă€r det för tidigt att berĂ€tta och referenserna i iOS 12.2-koden avslöjar inte riktigt mycket. Vi mĂ„ste bara vĂ€nta med att ta reda pĂ„ mer.

Flera andra nya funktioner har ocksĂ„ upptĂ€ckts i den senaste betaversionen av iOS 12.2. Nyligen berĂ€ttade vi för dig hur beta avslöjade att kommande AirPods 2 kan innehĂ„lla ‘Hey Siri’ integration. Tja, det har ocksĂ„ upptĂ€ckts att Apples News-prenumeration sannolikt kommer att gĂ„ live med lanseringen av den nya uppdateringen. En förhandsgranskning av News-prenumerationstjĂ€nsten upptĂ€cktes i den senaste betaversionen, som gör det möjligt för anvĂ€ndare att prenumerera pĂ„ tidningar och tidningar genom att betala en mĂ„nadsavgift. Uppdateringen bör ocksĂ„ ge bĂ€ttre kontroller för skĂ€rmtid-funktionen, sĂ„ att anvĂ€ndarna kan justera den under en viss dag.