Betydelsen av mentorskap i startvÀrlden

Betydelsen av mentorskap i startvÀrlden

Entreprenörer Àr ökÀnda för att lÀra sig genom misslyckande. Oavsett om det Àr ett fördjupat investerarmöte, en katastrofal paneldiskussion eller en övergiven start, Àr utbildningen att göra det fel oövertrÀffad i entreprenörsvÀrlden. Det finns dock nÄgot att sÀga om att lÀra sig utan att misslyckas, sÀrskilt eftersom det tar en sÄdan avgift pÄ ditt sjÀlvförtroende och motivation. Lyckligtvis kan mentorskap vara det skyddsnÀt du behöver för att komma igÄng utan att först misslyckas.

Med en mentor behöver din första instinkt inte vara ditt enda alternativ. Helst kommer mentorer att ge rÄd och varningar frÄn mÄnga Ärs personlig erfarenhet. Dessa erfarna entreprenörer har sannolikt gÄtt igenom allt frÄn att skaffa kapital och bygga företagskultur till medgrundare tvister och nedslÄende finansieringsrundor, vilket ger dem den insikt de behöver för att vÀgleda dig genom den omfattande resan av entreprenörskap. Dessutom, i en vÀrld som krÀver att du kÀnner nÄgon att komma in genom dörren, ger mentorskap snabba spÄr till ett fördelaktigt entreprenörsnÀtverk.

En historia om mentorskap

PÄ Tech.Co har vi Ätagit oss vÀrdet av mentorskap i flera Är. Mellan vÄra en-mot-en-sessioner pÄ Förnya! och fira till vÄrt uppdrag att stödja nystartade företag vÀrlden över, Tech.Co har gjort det sÄ enkelt som möjligt att vÀxa som en nystartad start utan att behöva misslyckas först.

Tech.Co-traditionen med mentorskap handlar om sÄ mycket mer Àn att ge rÄd. Vi ser till att varje företagare har vad de behöver för att lyckas, frÄn kontakter till förtroende. Och eftersom vi vet att mentorer finns i alla former och storlekar, försöker vi alltid se till att företagare Àr ihopkopplade med nÄgon som verkligen kan hjÀlpa till.

SXSW Mentorsessioner

PÄ SXSW kommer Tech.Co och Mobile Future att samarbeta för att ge blivande entreprenörer det mentorskap de behöver. HÀndelsen, Startlunch: TrÄdlöst möte, kommer att innehÄlla mat, dryck och en-mot-en-mentorsessioner som hjÀlper dig att fÄ kontakt med nÄgra av de ljusaste hjÀrnorna i mobilutrymmet.

Evenemanget Ă€ger rum kl 12.00 lördag 11 mars pĂ„ Maggie Mae’s. Du kan svara hĂ€r och ge dig chansen att registrera dig för en valfri mentorsession.