Bevis pÄ 4K 120 FPS / 240 FPS-stöd pÄ iPhone 12 Pro finns i iOS 14 beta

Bevis pÄ 4K 120 FPS / 240 FPS-stöd pÄ iPhone 12 Pro finns i iOS 14 beta
En sak till: I relaterade nyheter fÄr vi ocksÄ veta att vi kan förvÀnta oss 120Hz uppdateringsfrekvensstöd pÄ avancerade modeller. En liten hicka med 6,1-tumsmodellen skulle kunna ifrÄgasÀtta funktionen pÄ just den varianten men det borde vara ett lÄs för den största Pro-modellen, fÄr vi veta.

Apples kommande iPhone 12 kan levereras med avsevÀrt förbÀttrade videoinspelningsfunktioner om man kan tro pÄ nyupptÀckt data i en utvecklare av iOS 14.

EverythingApplePro och Max Weinbach grÀvde in i kameraprogrammet i iOS 14 och hittade referenser till 4K 120 FPS och 4K 240 FPS-stöd för avancerade iPhone 12 Pro-modeller. Som jÀmförelse kan den nuvarande generationen iPhone 11 Pro ha en maximal 4K vid 60 FPS.

Apples kommande A14 Bionic SoC förvÀntas vara en nyckelkomponent för att möjliggöra den hÀr nya kamerainspelningsfunktionen. Det Àr ocksÄ möjligt att det Cupertino-baserade teknikföretaget kommer att implementera annan teknik som interlacing för att fÄ det att hÀnda. För nu fÄr vi bara vÀnta och se hur det spelar ut.

Weinbach nÄdde ut till sin kÀlla pÄ Apple som bekrÀftade att företaget verkligen testar dessa nya videoinspelningslÀgen pÄ avancerade iPhones.

Som du sannolikt ocksÄ har lÀst vid den hÀr tiden kan de nya iPhonesna levereras utan EarPods och en nÀtadapter. Att eliminera dessa artiklar skulle göra det möjligt för Apple att avsevÀrt minska det totala förpackningsavtrycket för de nya iPhonerna, men den allmÀnna opinionen verkar splittrad pÄ detta.

Å ena sidan har de flesta redan en kraftsten och hörlurar av nĂ„got slag, sĂ„ om kostnadsbesparingarna överförs till konsumenten kan det bli lĂ€ttare att ta upp slaget. OmvĂ€nt kĂ€nns det inte som EarPods – och sĂ€rskilt en laddningssten – som ett försök att sĂ€lja konsumenter pĂ„ dyrare trĂ„dlösa AirPods och kanske en ny, snabbare laddare (eller trĂ„dlöst alternativ). Vad tycker du om den hĂ€r frĂ„gan?