Beyerdynamic Soul BYRD in-ear headset lanserades i Indien, till ett pris av 6999 Rs

Beyerdynamic Soul BYRD in-ear headset lanserades i Indien, till ett pris av 6999 Rs

“Beyerdynamic Soul BYRD in-ear headset erbjuder brusreducerande teknik och lĂ€tt design”

beyerdynamic har lanserat ett par premium hörlurar, Soul BYRD, pĂ„ den indiska marknaden. De nya trĂ„dlösa hörlurarna i örat marknadsförs som en idealisk kombination av stil och prestanda och “ett perfekt val för musikĂ€lskare”. Den beyerdynamiska Soul BYRD har en ultratunn design för att sĂ€kerstĂ€lla komfort och pĂ„stĂ„s erbjuda en vĂ€lbalanserad ljudkvalitet oavsett design.

Huset pĂ„ Soul BYRD-hörlurarna har utformats utifrĂ„n det mĂ€nskliga örat. Öronspetsen i silikon finns i fem olika storlekar, dvs. XS, S, M, L och XL. Hörlurarna kan ocksĂ„ anvĂ€ndas med öronspetsar i Comply 400-serien för att fĂ„ en bĂ€ttre brusreducerande upplevelse. beyerdynamic hĂ€vdar att hörlurarna inte sticker ut frĂ„n öronen och inte ens utövar tryck pĂ„ örat Ă€ven nĂ€r anvĂ€ndaren ligger pĂ„ deras sida.
beyerdynamic Soul BYRD image 2NĂ€r det gĂ€ller hĂ„rdvaruspecifikationerna har den beyerdynamic Soul BYRD en universell fjĂ€rrkontroll med tre knappar med integrerad mikrofon som fungerar med alla Android- och iOS-enheter. Soul BYRD Ă€r försedd med en dynamisk givare och frekvenssvaret Ă€r 10–25Hz. Plattorna Ă€r gjorda av anodiserat glasbaserat blĂ€strat aluminium som har den nya Y-signetten. Slutligen Ă€r öronsnĂ€ckorna och cerumenskyddet lĂ€tt borttagbara och kan rengöras sĂ„ att de kan anvĂ€ndas under lĂ„ng tid.

Den beyerdynamic Soul BYRD Àr prissatt till Rs 6,999 i Indien och kan köpas via Amazon och Headphonezone i landet.