Beyerdynamics headset har de LED-lampor som vi alla har vÀntat pÄ!

Avatar for Amnah Fawad

Beyerdynamics headset Àr headsetet för dina drömmar.

Beyerdynamic har introducerat sitt helt nya headset med LED-lampor. Till skillnad frÄn andra headset har företaget introducerat interna LED-lampor som indikerar status för ditt ljud.

Om du tar upp ett headset som Àr pÄslaget lyser dess högra öronkopp orange-röd och vÀnsterblÄ. Undrar du vad denna fÀrgskillnad Àr för? Det kommer att göra det lÀttare för dig att plocka upp och bÀra headsetet rÀtt, vilket privilegium, eller hur?

Dessutom, om headsetet Àr anslutet via Bluetooth, kommer det att pulsera i ett blÄtt ljus som vÀxlar frÄn en kopp till en annan. Vid lyckad parning lyser headsetet orange. Det röda ljuset lyser som förvÀntat nÀr batteriet hÄller pÄ att ta slut. FÀrgpalett som anvÀnds nÀr headsetet laddas Àr mycket intressant. NÀr headsetet laddas Àndras fÀrgen frÄn att blinka rött till orange till gult och sedan till grönt.

Detta coola headset erbjuder ocksÄ en brusreducerande funktion. Företaget lovar en batteritid pÄ 24 timmar nÀr den Àr helt funktionell och 46 timmar nÀr den Àr avstÀngd. Headsetet har pekstyrning. Den har automatisk uppspelning och paus som kan identifieras nÀr du sÀtter pÄ dig headsetet eller tvÀrtom.

Vidare har headsetet en Google Assistant integrerad i den. NÀr du vidrör höger örat kopps pekplatta, blir Google Assistant operationell.

MIY-app

MIY-appen Àr en produkt av Mimi Hearing Technologies som har fÄtt mÄnga prestigefyllda utmÀrkelser. Appen tillÄter anvÀndarna en avancerad ljudanpassning som garanterar förstklassigt ljud. Ladda bara ner appen, anpassa ditt ljud, sÀtt pÄ headsetet och du Àr bra.

En gratis mjuk vÀska

För att se till att du aldrig tar slut pÄ utrymme för att behÄlla ditt headset, ger företaget bort en mjuk vÀska som kommer med headsettillbehör och kostar inte ett öre. VÀskan Àr ocksÄ vÀldigt enkel och kan praktiskt taget anvÀndas precis som andra ryggsÀckar.

Specifikationer

Android- och iOS-kompatibla USB-A- och USB-C-portar Mycket lyhörd pekplatta och levereras med ett handsfree-alternativ Supraaural Tesla Bluetooth

Beyerdynamics LED-headset

Beyerdynamics trÄdlösa LED-headset

Vad tycker vi?

Om du för nÀrvarande anvÀnder Beat och behöver en uppgradering sÄ Àlskar vi att berÀtta för dig att Beyerdynamics trÄdlösa headset Àr det du har vÀntat pÄ. JÀmfört med andra headset erbjuder den hÀr en ganska anstÀndig affÀr.

Integrerad med LED-lampor som inte bara Àr estetiska utan lyhörd tillsammans med Google Assistant som fungerar genom sin pekplatta, rotar vi för Beyerdynamics trÄdlösa headset.

Och det Àr en wrap frÄn oss! HÄll ögonen öppna för fler uppdateringar.