Big Bang Theory, olika entreprenörer, underbetalda

Big Bang Theory, olika entreprenörer, underbetalda

Semestern kan vara en ganska hektisk tid. Och om du inte hade chansen att lÀsa nÄgra av Tech.Cos topphistorier, oroa dig inte! Vi vet att du Àr upptagen med att fÄnga sista-minuten-semestershopping. Men rÀdslan för att missa Àr verklig, sÀrskilt under en sÄdan episk vecka för teknik- och startvÀrlden. Lyckligtvis har vi tÀckt dig av de bÀsta berÀttelserna frÄn den hÀr glÀdjeveckan med julgranar, dyra presenter och mer familjetid Àn du klarar.

Kom ihĂ„g! Ansök nu till Tech.Cos Årets start tĂ€vling, vilket ger dig en chans att gĂ„ med oss ​​pĂ„ Förnya! och fira 2017! Registrera dig nu och gör dig redo för en fantastisk 3-dagars resa.

HÀr Àr veckans Tech.Co topphistorier:

  Big Bangs Mayim Bialik debunks Notion of Lonely Scientist
  Dessa Eureka Park Startups deltar i Startup Night pÄ CES
  Hur olika Àr företagare i USA? [Infographic]
  Data visar att du förmodligen Àr underbetald med 5 000 USD
  Om du tror att automatisering Àr problemet Àr du fel
  De 5 största anvÀndargrÀnssnittstrenderna att leta efter 2017
  Mebo Àr den interaktiva roboten Àven vuxna vill spela med [Review]
  Under 2017 blev Media Startups och Startups Become Media
  4 eLearning-företag du bör se upp för 2017
  En strategi för innehÄllsmarknadsföring bör behöva handla om varumÀrke, inte SEO

Behöver du mer Tech.Co? Registrera dig för Tech.Co-nyhetsbrevet idag och fÄ veckopaketet direkt till din inkorg. Intresserad av att komma till ett Tech.Co-evenemang? Kolla in vÄr Tech.Co-kalender hÀr.

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Conor Ă€r Senior Writer för Tech.co. Under de senaste fyra Ă„ren har han skrivit om allt frĂ„n Kickstarter-kampanjer och nystartade startups till tech-titaner och innovativ teknik. Hans omfattande bakgrund inom stand-up-komedi gjorde honom till den perfekta personen att vara vĂ€rd för tekniskt centrerade evenemang som Startup Night at SXSW och Timmy Awards för Tech in Motion. Du kan skicka e-post till Conor pĂ„ [email protected]