Bitdefender lÀgger till nya funktioner i Premium VPN

Bitdefender lÀgger till nya funktioner i Premium VPN

VPN och sÀkerhetsleverantören Bitdefender har just tillkÀnnagett nya tillÀgg till sin premiumnivÄ VPN-tjÀnst, vilket hjÀlper den att konkurrera med de senaste VPN-rivalerna.

I Är har vi sett nÄgra monumentala förÀndringar i vÄrt sÀtt att arbeta och spela. Medan mÄnga företag har kÀmpat har VPN-industrin varit en av de fÄ som gynnat, med en pÄstÄdd fyrfaldig ökning av anvÀndningen bland amerikaner i Är.

UppmĂ€rksamma att inte missa sĂ€kerhetsspecialisten Bitdefender har investerat i sin premium VPN-plattform. De nya tillĂ€ggen inkluderar en internet-kill-switch, ett nytt grĂ€nssnitt och en avgĂ„tt kĂ€rna inklusive ett nytt “mörkt” tema.

Se vÄr guide till Bitdefender vs Avast

Nya Bitdefender Premium VPN-funktioner

Det finns flera nya tillÀgg som Premium-nivÄn för Bitdefender, kanske den mest anmÀrkningsvÀrda Àr döda switch-funktionen. Bitdefender har fÄtt kritik tidigare för att inte erbjuda den hÀr funktionen, medan flera av sina konkurrenter gör det. Dess tillÀgg gör nu Bitdefenders VPN till ett verkligt genomförbart alternativ nÀr man övervÀger vilken leverantör att vÀlja.

En VPN-dödsbrytare Ă€r ett anvĂ€ndbart verktyg för att skydda anvĂ€ndaren frĂ„n att upptĂ€cka sin identitet eller riskera att personuppgifter exponeras. NĂ€r den Ă€r aktiverad fungerar funktionen som felsĂ€ker om VPN-anslutningen skulle misslyckas. Under vanliga omstĂ€ndigheter skulle en enhet falla tillbaka pĂ„ sin traditionella anslutning – vilket innebĂ€r att trafik och aktivitet skulle dirigeras via din ISP. Eftersom detta inte har den nivĂ„ av integritetsskydd som erbjuds av ett VPN skulle det omedelbart Ă€ventyra anvĂ€ndarens data och visningsvanor.

En dödsbrytare kommer, som namnet antyder, helt enkelt att stoppa internet död om VPN-anslutningen misslyckas. AnvÀndaren kan vÀlja att sedan ansluta igen via VPN eller ÄtergÄ till sin standardanslutning.

Förutom dödsbrytaren har Bitdefender ocksÄ omdesignat sin kÀrna (det sÀtt som den ansluter till sina servrar) och Àr nu, enligt Bitdefender, 25% snabbare.

Slutligen har anvÀndargrÀnssnittet ocksÄ sett en uppgradering, och anvÀndare kan nu aktivera ett mörkt lÀge.

Bitdefender Àr naturligtvis inte bara i VPN-branschen. Det erbjuder ocksÄ Antivirus mjukvara.

om det Àr ett VPN du frÀmst söker, se tabellen nedan för en sammanfattning av Tech.co: s rekommendationer, baserat pÄ vÄra oberoende tester och bedömningar av integritet, snabbhet och anvÀndarvÀnlighet: