Black Shark 2 bekrÀftades sÀljas via Flipkart i Indien

Black Shark 2 bekrÀftades sÀljas via Flipkart i Indien

“Det Ă€r inte klart Ă€nnu om Black Shark 2 kommer att sĂ€ljas exklusivt via Flipkart eller kommer att göras tillgĂ€nglig via andra plattformar ocksĂ„ i landet”

Black Shark 2-spelsmartphone kommer att lanseras i Indien den 27 maj. Innan evenemanget har en sponsrad annons avslöjat att smarttelefonen kommer att göras tillgÀnglig via Flipkart i landet. För de som Àr omedvetna hoppade Black Shark, det Xiaomi-stödda varumÀrket, lanseringen av första generationens Black Shark-spelsmartphone i Indien men har bekrÀftat att den senaste handenheten i serien snart kommer att göras tillgÀnglig i landet.

xiaomi_black_shark_2_flipkart_gsmarena

Som du kan se pÄ skÀrmdumpen (via GSMArena) som delas ovan har Flipkart nÀmnt Black Shark 2 som ett av premiumsmÀrken för smarttelefoner som kommer att göras tillgÀngliga via e-detaljhandelsplattformen. Det mÄste dock pÄpekas att Flipkart inte har klargjort om handenheten kommer att göras uteslutande via sin plattform eller inte. Denna information, tillsammans med lanseringserbjudanden och tillgÀnglighet för handenheten förvÀntas meddelas vid lanseringsevenemanget pÄ mÄndag.

Black Shark 2_3

För att komma ihÄg, om vi pratar om specifikationerna, drivs Black Shark 2 av Snapdragon 855 SoC och stöds av upp till 12 GB RAM och upp till 256 GB lagringsutrymme. Att vara en spelsmartphone har handenheten en RGB LED-logotyp pÄ baksidan och ljusremsor pÄ bÄda sidor. Smarttelefonen levereras med Liquid Cooling 3.0 och Shark Space (ett dedikerat spellÀge som optimerar prestanda med förbÀttrad resurstilldelning) för en förbÀttrad spelupplevelse.

NÀr det gÀller skÀrm har Black Shark 2 en 6,39-tums AMOLED-skÀrm med full HD + upplösning och smala ramar pÄ sidorna. Handenheten levereras med en optisk fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. NÀr det gÀller optik, pÄ baksidan, har telefonen en dubbla kamerainstÀllningar med en primÀr 48-megapixel-enhet och en andra 13-megapixelsensor. En 20-megapixelsensor finns pÄ framsidan för selfies. Telefonen levereras med dubbla frÀmre avfyrande stereohögtalare och tre mikrofoner. Handenheten har ett 4000 mAh batteri, med 27 W stöd för snabb laddning, för backup. HÄll dig uppdaterad om du vill ha fler uppdateringar om Black Shark 2.