Black Shark 2 BIS-certifiering tyder pÄ att lanseringen i Indien kanske inte Àr för lÄngt borta

Black Shark 2 BIS-certifiering tyder pÄ att lanseringen i Indien kanske inte Àr för lÄngt borta

“The Black Shark 2 kommer att ta sig an liknande andra speltelefoner frĂ„n ASUS, nubia och Razer”

Gaming-smarttelefonundermÀrket Black Shark har redan lanserat sin andra generationens telefon, Black Shark 2 i Kina. Men den telefonbaserade tillverkaren av Xiaomi har Ànnu inte kommit in pÄ den indiska marknaden, dÀr moderbolaget Àr en vÀlkÀnd enhet. Men det verkar som om vi kanske inte behöver vÀnta mycket eftersom Black Shark 2 har fÄtt Bureau of Indian Standards (BIS) certifiering. Detta Àr en tydlig ledtrÄd att handenheten snart kommer att lanseras i Indien. Detta kommer ett par mÄnader efter att Black Shark bekrÀftade att det hÄller pÄ att starta butik pÄ den indiska marknaden.

NĂ€r det gĂ€ller BIS-listan som upptĂ€ckts av MySmartPrice, det finns lite att se förutom SKW-HO-modellnumret. Även om det inte finns nĂ„gon officiell indikation förvĂ€ntar sig rapporten att Black Shark 3 kommer att lanseras i Indien i slutet av andra kvartalet.

svart-haj-2-officia

Black Shark 2 lanserades i mars och har nÄgra starka försÀljningsstÀllen, inklusive Snapdragon Elite Gaming-grafikteknik, Liquid Cool 3.0, 240Hz beröringsfrekvens och en beröringssvarstid pÄ 43,5 millisekunder. Det finns ocksÄ en tryckavkÀnningsteknik som liknar Apples 3D Touch som heter Magic Press. Dessa funktioner Àr bara pricken över i. Handenheten har ocksÄ flaggskeppsspecifikationer, till exempel en Snapdragon 855 SoC, en 6,39-tums full HD + AMOLED-skÀrm med 403 pps pixeldensitet. PÄ kameravdelningen har Black Shark 2 en primÀrsensor pÄ 48 megapixlar som levereras med en f / 1,75-lins tillsammans med en 12MP sekundÀrlins. För selfies har telefonen en 20-megapixelsensor pÄ framsidan tillsammans med en f / 2.0-lins. Det finns ett 4000 mAh batteri ombord pÄ speltelefonen som har 12 GB RAM-minne pÄ toppmodellen.

I Kina börjar Black Shark 2 pÄ CNY 3199 (ungefÀr Rs. 32700) för 6 GB RAM / 128 GB lagringsmodell.