Black Shark 2-design avslöjad under officiella renderade timmar före lanseringen

Black Shark 2-design avslöjad under officiella renderade timmar före lanseringen

“Black Shark 2 förvĂ€ntas komma med Snapdragon 855 SoC och 48MP primĂ€r bakre kamera”

Xiaomis Black Shark 2 Àr planerad till en lansering idag kl 17:00 IST i Kina. Medan det finns mycket om smarttelefonen som fortfarande Àr i mörkret har vi nu en mycket intressant Ätergivning av framsidan av spel-smarttelefonen. Black Shark 2-renderingen har publicerats pÄ Weibo frÄn officiella kÀllor. Detta Àr den andra generationens spelanordning frÄn företaget efter sin debut med Black Shark förra Äret, och förutom att vara en speltelefon föreslÄr officiell info att det ocksÄ kommer att bli ett allomfattande flaggskepp.

svart-haj-2-officia

Tittar pÄ renderingen, Black Shark 2 kommer tack och lov med en hacklös design. Det efterliknar Galaxy S9-serien nÀr det gÀller ramtjocklek men har inte den tidigare krökta skÀrmen. En annan sak som syns i renderingen Àr den nya avtagbara spelstyrspaken som nÀstan liknar den pÄ Nintendo Switch. Det Àr allt som teasers visar och det finns ingen smygkik pÄ enhetens baksida.

Baserat pÄ tidigare lÀckor och officiell info kommer Black Shark 2 att ha en ny Liquid Cooling 3.0-teknik och ett mer resolut batteri designat frÄn grunden med 60 procent bÀttre urladdningshastigheter. Den senaste informationen Àr att den nya speltelefonen kommer att ha en primÀrkamera pÄ 48 MP pÄ baksidan och troligen den glödande Black Shark-logotypen. Vi förvÀntar oss ocksÄ 12 GB RAM-minne och ett 27 W snabbt laddningssystem, Àven om dessa inte Àr bekrÀftade. Black Shark 2 kommer uppenbarligen att packa Snapdragon 855 SoC, vilket gör det till ett djur av en spelsmartphone 2019. I relaterade nyheter Àr Black Shark ocksÄ i fÀrd med att starta butik i Indien vilket innebÀr att vi kommer att se en lansering av sin portfölj i landet snart.

[Previous Story]Redmi 7 lanseringsset för idag: allt du behöver veta om budgeten Xiaomi-telefon

[Next Story]Samsung Galaxy M20 sÀljs i Indien