Black Shark 2 India lanseringsevenemang som Àr instÀlld pÄ 27 maj

Black Shark 2 India lanseringsevenemang som Àr instÀlld pÄ 27 maj

“Black Shark 2-spelsmartphone har Snapdragon 855-chipset, LED-blixt och allt som en mobil spelare behöver”

Black Shark, Xiaomi-stöttat smarttelefonsvarumÀrke, har funnits pÄ marknaden under de senaste Ären, men begrÀnsat till Kina och nyligen ett par europeiska lÀnder. Den senaste smarttelefonen, Black Shark 2, konkurrerar med speltelefoner som Razer Phone 2, ASUS ROG Phone och andra. Black Shark 2 erbjuder dock mycket mer för priset jÀmfört med andra spelanordningar och Àr ett absolut odjur. Telefonen lanserades i Kina tidigare i Är och kommer snart ocksÄ att finnas tillgÀnglig i Indien.

Företaget har officiellt meddelat att Black Shark 2 kommer att lanseras i Indien den 27 maj. Det har redan skickat ut inbjudningar till media för ett evenemang som kommer att hÄllas i New Delhi. Enheten fick nyligen BIS-certifiering ocksÄ i Indien. Telefonen finns tillgÀnglig i Kina till ett startpris pÄ 3 199 RMB (~ 32 700 Rs). Detta Àr för varianten med 6 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. Om telefonen lanseras till detta pris i Indien kommer den ocksÄ att konkurrera med enheter som OnePlus 7.

Black Shark 2 Indien

Black Shark 2 specifikationer

För att jogga ditt minne Àr Black Shark 2 ett djur av en smartphone, speciellt om du vill spela hela dagen. Den har en ny robust design som har en RGB LED-logotyp pÄ baksidan och ljusremsor pÄ bÄda sidor. Med den hÀr telefonen kommer du definitivt att sticka ut frÄn mÀngden och kommer att kunna spela spel utan nÄgra kompromisser. Den har Liquid Cooling 3.0 och Shark Space för att bÀttre förbÀttra spelupplevelsen. Köpare kan vÀlja smarttelefonen i varianter med upp till 12 GB RAM och upp till 256 GB lagring.

Black Shark 2 har en 6,39-tums AMOLED-skÀrm med full HD + upplösning och smala ramar runt. PÄ skÀrmen finns ocksÄ en optisk fingeravtrycksskanner under panelen. PÄ baksidan har enheten en dubbla kamerainstÀllningar med en primÀr 48-megapixelenhet och en andra 13-megapixelsensor. En 20-megapixelsensor finns pÄ framsidan för selfies. Telefonen levereras med dubbla frÀmre avfyrande stereohögtalare och tre mikrofoner. Ett 4000 mAh batteri, med 27 W stöd för snabb laddning, finns ocksÄ. Det finns dock inget hörlursuttag.