Black Shark 2 kommer att innehÄlla batteri av e-sportklass; 60 procent mer batteriprestanda garanterad

 Black Shark 2 kommer att innehÄlla batteri av e-sportklass;  60 procent mer batteriprestanda garanterad

“Black Shark 2 kommer att lanseras i Kina den 18 mars och förvĂ€ntas vara en laddad enhet med Snapdragon 855 SoC”

Xiaomi-stöttat smarttelefonsvarumĂ€rke – Black Shark meddelade nyligen den Weibo att nĂ€sta spelsmartphone kommer att lanseras i Kina den 18 mars. Den senaste Black Shark gaming-smarttelefonen kommer som eftertrĂ€dare till Black Shark Helo och Ă€r en stor uppgradering över sina bröder. Företaget har redan bekrĂ€ftat att Black Shark 2 kommer med en helt ny Liquid Cooling 3.0-teknik. Nu har telefonmakaren meddelat en bĂ€ttre batteriteknik för den kommande telefonen.

svart-haj-batteri

Peter Wu, VD för Black Shark tog till Weibo att sÀga att en av de mest avgörande aspekterna för varje spelsmartphone Àr batteriets livslÀngd eftersom de tappar vÀsentligt snabbare pÄ grund av tungt spel. VerkstÀllande direktören fortsatte med att försÀkra att företaget arbetar med en lösning för att ta itu med denna frÄga i den kommande Black Shark 2. Wu sa att den nyaste smarttelefonen kommer att ha ett e-sportsbatteri. Batteriet har ett optimerat kemikaliesystem för batterier och har justerad laddnings- och urladdningsalgoritm. Detta resulterar i en ökning av laddnings- och urladdningsprestanda med 60 procent. Tidigare bekrÀftade Àven den verkstÀllande direktören nÀrvaron av Liquid Cooling 3.0 i telefonen. Bilden som delades av Wu bekrÀftade ocksÄ nÀrvaron av Snapdragon 855 pÄ Black Shark 2.

Black Shark 2 tryck pÄ inbjudan

FrÄn och med nu Àr inga andra konkreta detaljer om den kommande smarttelefonen kÀnda. Tidigare lÀckor har dock föreslagit att smarttelefonen kommer att erbjudas i en 8 GB + 128 GB-konfiguration tillsammans med en 12 GB-variant ocksÄ. Medan visningsdetaljerna inte Àr kÀnda för tillfÀllet föreslog en Geekbench-spotting att skÀrmen har en upplösning pÄ 2 340 x 1 080 pixlar. Andra detaljer som lÀckt ut pÄ handenheten inkluderar 27W snabbladdning och vertikalt dubbla kamerarrangemang pÄ baksidan.

TyvÀrr Àr inget annat kÀnt om Black Shark 2 just nu. Vi fÄr veta mer den 18 mars nÀr handenheten blir officiell.

[Previous Story]Samsung Galaxy A90 nÀmns pÄ den officiella amerikanska webbplatsen, global lansering överhÀngande

[Next Story]POCO F1 sÀljer för sÄ lÄgt som 16 499 Rs pÄ Flipkarts POCO Days-försÀljning