Black Shark 2 vs OnePlus 7 Pro: pris i Indien, jÀmförda specifikationer

Black Shark 2 vs OnePlus 7 Pro: pris i Indien, jÀmförda specifikationer

“Black Shark 2 drivs av Snapdragon 855 och innehĂ„ller flera spelfokuserade funktioner”

Xiaomi-stödda företaget Black Shark lanserade nyligen sin senaste flaggskeppsspelsmartphone i Kina. Den helt nya Black Shark 2 (första intryck) har en robust kropp och skriker spel överallt. Den drivs av Snapdragon 855-chipset, har RGB-lampor pÄ sidorna och baksidan och Àr pÄ papper en utmÀrkt telefon för spel. Vi trodde att det skulle vara en bra idé för oss att jÀmföra specifikationerna för den hÀr telefonen med OnePlus 7 Pro (recension). Det senaste flaggskeppet frÄn OnePlus Àr ocksÄ specificerat och Àr ocksÄ en bra spelanordning. LÄt oss gÄ in i det!

Black Shark 2_1

Black Shark 2 vs OnePlus 7 Pro-pris i Indien

Black Shark 2-priset i Indien har faststĂ€llts till 39999 Rs för basvarianten med 6 GB RAM och 128 GB lagring. Det finns ocksĂ„ det mer kraftfulla 12 GB RAM och 256 GB-alternativet som har prissatts till 49 999 Rs. Det sĂ€ljs i Indien den 4 juni kl 12 och kommer i fĂ€rgerna Frozen Silver och Shadow Black. Å andra sidan finns OnePlus 7 Pro redan tillgĂ€nglig pĂ„ marknaden. Det nya OnePlus-flaggskeppet Ă€r prissatt till Rs 48,999, Rs 52,999 och Rs 57,999 för varianterna 6 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB och 12 GB + 256 GB. Den kommer i Mirror Grey, Nebula Blue och Almond nyanser.

Black Shark 2 vs OnePlus 7 Pro specifikationer, design

I designavdelningen har OnePlus 7 Pro en elegant och elegant kropp gjord av glas. Telefonens framsida Àr helt visad och den har smala ramar runt. Bakglaset har lutningsfinish, vilket ger telefonen ett bra utseende. Black Shark 2 handlar om spel och har en robust design gjord av glas och aluminium. Telefonens baksida har en RGB-logotyp och det finns ljusremsor pÄ bÄda sidor. Det Àr inte helt ramfritt som OnePlus och har stereohögtalare pÄ framsidan. Telefonen har definitivt ett unikt utseende som sÀkert kommer att vÀnda fler huvuden.

Black Shark 2_2

SkÀrmen pÄ Black Shark 2 Àr en 6,39-tums full-HD + AMOLED-panel med en fingeravtrycksscanner pÄ skÀrmen. Det Àr en vanlig 60Hz-panel med 240Hz beröringsfrekvens och tryckkÀnslighet. OnePlus 7 Pro levereras dock med en QHD + 90Hz 6,67-tums AMOLED-skÀrm, vilket blir bÀttre för spel. OnePlus-modellen har ocksÄ en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. Kommer till internt, bÄda smartphonesna drivs av den senaste Snapdragon 855-chipsetet och du fÄr ocksÄ upp till 12 GB RAM pÄ bÄda enheterna med upp till 256 GB lagring. Det finns inget utbyggbart lagringsutrymme pÄ nÄgon av telefonerna.

För kameror levereras Black Shark 2 med en dubbla bakre kamerainstÀllning. Du fÄr en primÀr 48-megapixelsensor, som Àr ihopkopplad med en 12-megapixels telefonsensor. För selfies finns en 20-megapixelsensor tillgÀnglig framför. Under tiden har OnePlus 7 Pro en trippel-bakre kamerainstÀllning med en huvudsaklig 48-megapixelsensor, en 16-megapixels vidvinkelsensor och en 8-megapixel teleenhet. PÄ framsidan finns en 16-megapixelsensor för selfies. Kameran pÄ OnePlus-enheten Àr ocksÄ bÀttre Àn enheten pÄ Black Shark 2.

OnePlus 7 Pro recension006

Eftersom Black Shark 2 Àr en spelenhet kommer den med förbÀttrad kylteknik för att hÄlla telefonen sval under tunga spelsessioner. Den har ocksÄ en kraftfull haptisk vibrationsmotor och en tillÀggspad med fysiska knappar. Det finns ocksÄ ett spellÀge som heter Shark Space som blockerar alla aviseringar och förbÀttrar prestanda. Telefonen har till och med en dedikerad Shark-knapp, som ytterligare kommer att förbÀttra prestanda under spel.

BÄda enheterna har ett 4000 mAh batteri, men OnePlus 7 Pro har nÄgot snabbare laddning via Warp Charge 30, jÀmfört med 27W laddningshastighet pÄ Black Shark 2. NÀr det gÀller programvara kör OnePlus pÄ OxygenOS baserat pÄ Android 9.0 Pie, medan Black Shark körs pÄ Black Shark OS som ocksÄ Àr baserat pÄ Android 9.0 Pie.

Slutsats

Om du vill ha en enhet som Àr billigare och Àr en fantastisk spelanordning med utseende som kommer att vÀnda pÄ huvudet, borde du förmodligen fÄ Black Shark 2. Om du inte bryr dig om RGB-lampor och vill ha en bÀttre skÀrm och kameror, föreslÄr vi du gÄr för OnePlus 7 Pro.