Black Shark 2 vs OPPO Reno 10x Zoom Edition: pris i Indien, jÀmförda specifikationer

Black Shark 2 vs OPPO Reno 10x Zoom Edition

Black Shark 2 vs OPPO Reno 10x Zoom EditionXiaomi har tagit sin egen söta tid att ta med sin serie speltelefoner till Indien, men ankomsten av Black Shark 2 (första intryck) stavar ÀndÄ bra nyheter för dem som har vÀntat pÄ att den slÀpps hÀr. OPPO Reno 10x Zoom (första intryck) Àr ocksÄ redo att nÄ landets marknad. BÄda de ovannÀmnda telefonerna levererar mycket imponerande funktioner och kraftfulla specifikationer som verkligen kommer att fÄ potentiella köpare sönder mellan dessa tvÄ erbjudanden. Vi kommer att försöka rensa den förvirringen med denna detaljerade jÀmförelse mellan Black Shark 2 och OPPO Reno 10x zoompris i Indien och specifikationer. LÄt oss gÄ in i det dÄ.

Black Shark 2 vs OPPO Reno 10x Zoom Edition pris i Indien

Black Shark 2 kommer att sÀljas i Indien i tvÄ konfigurationer. Dess bas 6GB + 128GB-variant kostar 39.999 Rs, medan 12GB + 256GB-modellen kommer till 49.999 Rs. Telefonen sÀljs exklusivt via Flipkart frÄn och med den 4 juni. Reno 10x Zoom Edition frÄn OPPO prissÀtts pÄ samma sÀtt, med baskonfigurationen 6GB + 128GB kostar 39999 Rs. Den dyrare överdelen av handenheten kommer dock med 8 GB RAM och 256 GB intern lagring, vilket bleknar i jÀmförelse med Black Shark 2: s 12 GB systemminne (Ätminstone pÄ papper). Det kommer att sÀljas frÄn och med den 7 juni.

black-haj-2-91mobiles-fi 19Black Shark 2

Black Shark 2 vs OPPO Reno 10x Zoom Edition specifikationer

En stor skillnad i hur dessa tvÄ smartphones har utformats syns pÄ deras front. Medan Black Shark 2 har synliga ramar som omger skÀrmen, har OPPO-enheten tagit helt helskÀrmssÀtt. PÄ grund av detta hÄller Reno sin frÀmre kamera dold i ovansidan. Den stiger upp som en hajfena nÀr det behövs.

NĂ€r det gĂ€ller bakre kameror tar den Xiaomi-tillverkade handenheten bara tvĂ„ av dem, medan OPPO-telefonen gĂ„r för en trippel kamerainstĂ€llning som vi kommer att prata om senare. Den bakre ytan pĂ„ Black Shark 2 Ă€r en syn att se tack vare dess införlivande av den lysande ‘S’ -logotypen och det estetiska arrangemanget av dess kylventiler. Detta Ă€r ocksĂ„ en telefon som stöder speltillbehör (sĂ€ljs separat) som ser ut att förbĂ€ttra spelupplevelsen.

oppo-reno-10x-zoom-edition-91mobiles-fi 13OPPO Reno 10x zoom

BÄda telefonerna har AMOLED-paneler pÄ framsidan. Den pÄ Black Shark 2 Àr 6,39 tum stor och visar sina bilder i 1080 x 2340 pixlar upplösning. Den pÄ Reno 10x Zoom Edition Àr en 6,6-tums panel med exakt samma upplösning. BÄda dessa telefoner stöder DCI-P3 fÀrgskala.

Qualcomms avancerade Snapdragon 855-chipset finns i dessa tvÄ enheter. Denna kraftfulla SoC stöder en 2,8 GHz oktakÀrnprocessor och en Adreno 640 GPU, vilket Àr bra för att extrahera maximal grafisk prestanda frÄn mobilspel. Vi har nÀmnt RAM- och lagringsalternativen i utrymmet ovan, och vad du mÄste veta Àr att microSD-kortstöd endast erbjuds av OPPO-handenheten.

oppo-reno-10x-zoom-edition-91mobiles-fi 10OPPO Reno 10x zoom

Black Shark 2 kör nÀstan lager Android Pie ur lÄdan. En av dess ytterligare funktioner Àr Shark Space, som Àr ett annat namn för ett spellÀge som inaktiverar aviseringar och rensar ut minne. Det finns en dedikerad knapp pÄ sidan av enheten för att aktivera detta lÀge. OPPO Reno 10x Zoom levereras med Android Pie-baserade ColorOS 6, som inkluderar sÄdana nya tillÀgg som ett spelnav, ett uppdaterat spellÀge, ett ridlÀge, nya navigationsgester och mycket mer.

Black Shark 2 levereras med dubbla kamerainstÀllningar. Huvudsensorn Àr en 48MP-enhet ihop med en f / 1.8-lins, medan den sekundÀra kameran Àr en 12MP-enhet utrustad med ett teleobjektiv för 2x optisk zoom. Den frÀmre kameran pÄ den hÀr telefonen har en 20MP-sensor. NÀr det gÀller Reno inkluderar dess trippelkamerainstÀllning en 48MP f / 1.7-huvudenhet, en 13MP-sensor med ett periskopliknande arrangemang som möjliggör 5x optisk zoom och en 8MP-sensor som syftar till att tillÄta ultra vidvinkelfotografering. Pop-up-kameran pÄ den hÀr telefonen Àr en 16MP-enhet.

black-haj-2-91mobiles-fi 01Black Shark 2

Liknande batterier finns i bÄda dessa telefoner. Den pÄ den Xiaomi-tillverkade telefonen Àr en 4000 mAh-cell med 27 W snabb laddningsstöd. OPPO-enheten Àr hem för en 4,065mAh-cell som stöder 20W snabb laddning. Ingen av de tvÄ har stöd för trÄdlös laddning.

Alla dessa punkter bör göra det mycket enkelt att vÀlja mellan dessa tvÄ telefoner. Spelentusiaster kan blindt vÀlja Black Shark 2, medan fotograferingsfantaster har mycket att se fram emot i OPPO Reno 10x Zoom.