BlackBerry tillkännager KEY2 i en djupröd färg med mjukvaru- och lagringsuppgradering

BlackBerry tillkännager KEY2 i en djupröd färg med mjukvaru- och lagringsuppgradering

“BlackBerry KEY2 Red Edition kommer att finnas i ett nytt nytt utseende och komma med 128 GB utrymme, vilket √§r dubbelt s√• stort som lagringsutrymmet i sin grundmodell.”

Medan de flesta smarttelefontillverkarna √§r tillg√§ngliga med sina nya enheter vid den p√•g√•ende Mobile World Congress 2019 i Barcelona, ‚Äč‚Äčhar BlackBerry beslutat att ge en annan anslutning i sin smarttelefonserie. BlackBerry Mobile General Manager, Francois Mahieu, har avsl√∂jat att BlackBerry KEY3, den f√∂rv√§ntade n√§sta generationen av KEY2 inte √§r i sin planering nu. Och det inneb√§r just att produktionen av BlackBerry KEY2 kommer att forts√§tta i minst tv√• √•r fram√∂ver.

Francois Mahieu har också meddelat att varumärket nu fokuserar på att komma med den gedigna uppgraderingen av sin BlackBerry KEY2. BlackBerry KEY2 Red Edition kommer att lanseras som kommer att täckas med djupröd färg och bibehålla de gamla klassiska svarta accenterna. Den röda färgen finns på ramen runt 4,5-tums pekskärm tillsammans med kapacitiv 35-tangenters BlackBerry-tangentbord. Den sidomonterade strömbrytaren, volymvippan och dess bekvämlighetsnyckel kommer att vara svart, vilket ger en fräsch look i en gammal kropp. Inte bara den kosmetiska uppgraderingen, men KEY2-versionen kommer också med dubbelt minne på 128 GB.
BBKEY2REDFortsätter med den rödfärgade BalckBerry KEY2 kommer det att medföra betydande förändringar i programvaran. Enheten kommer med ett renoverat Hub + och en mer vänlig actionfält längst ner i sina appar. Dessutom kommer den att ha moderniserade versioner av BlackBerry Hub samt BlackBerry Calendar. Bortsett från detta är resten av specifikationerna på plats som grundläggande BlackBerry KEY2. Baserat på en Snapdragon 660-processor har den en 1.080 x 1.620-skärm. Den optiska konfigurationen består av en 12MP bakre lins tillsammans med en 8MP front shooter. Och KEY2 får sin laddning från ett 3500 mAh batteri.

Det finns inga nyheter om BlackBerry KEY2 Red Edition släpp. Smarttelefonen förväntas komma till Europa, Nordamerika, Asien och Mellanöstern med en prislapp på $ 749 (ungefär 53175 Rs). KEY2 Red Edition är redan tillgänglig för förbeställning på den europeiska marknaden.