BlackBerry trÄdlös laddare lanserades till 2,499 Rs

BlackBerry trÄdlös laddare lanserades till 2,499 Rs

“Tillbehöret Ă€r kompatibelt med alla enheter som stöder Qi trĂ„dlös laddningsstandard och Android-enheter med USB Type-C laddningsgrĂ€nssnitt”

BlackBerry har meddelat lanseringen av sin bÀrbara trÄdlösa laddare i Indien. Helt enkelt kallat BlackBerry trÄdlös laddare, stöder tillbehöret Qualcomm Quick Charge 2.0 som sin snabbaste laddningshastighet, vilket Àr ganska förÄldrad, eftersom vi har gÄtt förbi Quick Charge 4.0 i branschen idag. Med det sagt ser den trÄdlösa BlackBerry-laddaren exceptionellt smal ut om pressfoton Àr nÄgot att gÄ med.

Att vara smal och uber bÀrbar verkar vara BlackBerrys frÀmsta försÀljningsargument för laddaren, och det Àr kompatibelt med olika ekosystem för berÀttigade Android- och Apple-enheter kan fÄ det att fÄ stor uppmÀrksamhet. Laddningshastigheten kommer dock att vara lite av en oro, eftersom det enligt BlackBerrys egen antagning kan ladda en enhet trÄdlöst med 25 procent pÄ en timme, vilket Àr ganska nedslÄende.

BlackBerry trÄdlös laddare - i text

Den snabbaste laddningshastigheten som drivs av den trÄdlösa BlackBerry-laddaren Àr den 5W trÄdlösa laddningsutgÄngen som den kan presentera för enheter som Àr utrustade med en USB-C-port. Trots det tunna chassit som gör att laddaren vÀger bara 54 g, innehÄller den en reversibel USB-C-port som kan ge trÄdbunden laddning till enheter nÀr snabbare laddningstid Àr absolut nödvÀndig. BlackBerry tillhandahÄller ocksÄ en garantiperiod pÄ sex mÄnader mot alla tillverkningsfel. Produkten Àr tillgÀnglig online i Indien, endast pÄ Amazon.in, och kostar 2499 Rs.

Den trÄdlösa laddaren som lanserades i Indien idag Àr en del av BlackBerrys varumÀrkeslicensavtal med TCL, som dessutom ser att dess enheter i Indien distribueras och marknadsförs av Optiemus Infracom.