Blaupunkt BH01 trÄdlösa hörlurar med Equalizer Mode lanserades i Indien till Rs 1,699

Blaupunkt BH01 trÄdlösa hörlurar med Equalizer Mode lanserades i Indien till Rs 1,699

“Blaupunkt BH01-hörlurarna drivs av Bluetooth v5.0 och erbjuder funktionen” Dual Pairing “dĂ€r anvĂ€ndare kan ansluta till tvĂ„ enheter samtidigt”

Det tyskbaserade ljudmĂ€rket Blaupunkt har lagt till nya trĂ„dlösa hörlurar med namnet BH01 i sin portfölj i Indien. De nya hörlurarna har en on-ear-design med kuddar pĂ„ bĂ„de öronkĂ„porna och halsbandet. Blaupunkt BH01 drivs av Bluetooth v5.0 för att trĂ„dlöst para ihop den med ljudkĂ€llan som smartphone, PC eller surfplatta. Hörlurarna levereras med en ‘Dual Pairing’ -funktion som gör att anvĂ€ndare kan ansluta dem med tvĂ„ enheter samtidigt utan att behöva koppla frĂ„n den primĂ€ra enheten.

Blaupunkt-BH01-1

Förutom Bluetooth har hörlurarna ocksĂ„ ett 3,5 mm-uttag för trĂ„dbunden anslutning. Blaupunkt BH01 har en vikbar design för enkel förvaring och bekvĂ€mt att bĂ€ra den runt. Enligt specifikationerna har hörlurarna 40 mm stor blĂ€ndardrivrutin, inbyggd mikrofon för handsfree-kontroll, fysiska knappar för att pausa / spela upp musik, svara pĂ„ samtal och mycket mer. Det finns ett 300mAh-batteri, som ger 10 timmars speltid pĂ„ en enda laddning och ett ” Equalizer Mode ” för att vĂ€xla mellan det vanliga musiklĂ€get och Turbo Bass-lĂ€get med en enda beröring.

Andrzej Cebrat, Blaupunkt vd, sa, ”Blaupunkt i Indien har redan blivit ledande inom sortimentet av hemmaljudprodukter. Blaupunkt med sitt hundra Ă„r gamla arv av oklanderlig innovation och 20+ Ă„rs erfarenhet inom indiska ljudprodukter. Det syftar till att höja ribban pĂ„ den indiska marknaden och möta konsumenternas krav med sin senaste utgĂ„va BHO1 pĂ„ den indiska marknaden. ”

Priset för Blaupunkt BH01-hörlurar i Indien Àr satt till Rs 1 699; emellertid, som ett tidigt fÄgel erbjudande, Àr paret tillgÀngligt för Rs 1 299 endast pÄ Amazon.in. Intresserade köpare kan köpa hörlurarna i svart fÀrg.