Blaupunkt SBWL-01 soundbar med trÄdlös subwoofer lanserad: pris, specifikationer

Blaupunkt SBWL-01 soundbar med trÄdlös subwoofer lanserad: pris, specifikationer

“Blaupunkt SBWL-01 Ă€r prissatt i Indien till 13 990 Rs och finns att köpa via bĂ„de online- och offlinebutiker över hela landet”

Den tyska tillverkaren av ljudtillbehör Blaupunkt har lagt till en ny soundbar i sin produktportfölj i Indien. Dubbad som Blaupunkt SBWL-01, soundbar har trÄdlös anslutning, levereras med en trÄdlös subwoofer och Àr klassad med 200W utgÄng. Högtalaren stöds ocksÄ av Dolby Digital som lovar bÀttre ljudkvalitet. Blaupunkt SBWL-01-priset i Indien Àr satt till 13 990 Rs och Àr tillgÀngligt för att köpa bÄde online- och offlinebutiker över hela landet.

Blaupunkt SBWL-01

Enligt specifikationerna utropas Blaupunkt SBWL-01 som en av de bĂ€sta priserna pĂ„ Digital Dolby-ljudfĂ€lt. Den kommer klĂ€dd i ett “premium” trĂ€material och sportar tvĂ„kanals en med 3-tums drivrutiner. Subwoofern kan kopplas ihop trĂ„dlöst med soundbaren, men du mĂ„ste fortfarande ansluta den till en strömkĂ€lla. Soundbar erbjuder en massa anslutningsalternativ som extra, Bluetooth, RCA, optisk och HDMI ARC. AnvĂ€ndare kan enkelt koppla ihop ljudtillbehöret med antingen en TV eller andra kĂ€llor, inklusive smartphone, surfplatta eller PC. Blaupunkt SBWL-01 kan styras med hjĂ€lp av en fjĂ€rrkontroll som levereras med alternativ för att vĂ€xla mellan alla musiklĂ€gen samt spela / pausa musik, kontrollera volymen, sĂ„ngens bas och diskant. Slutligen mĂ€ter soundbaren 960 x 80 x 80 mm.

Den nya soundbaren Àr den tredje delen av Blaupunkt SBW-serien. Förutom SBWL-01, erbjuder företaget Àven SBW-100 och SBW-02 soundbars, som ocksÄ finns att sÀlja pÄ större e-handelsplattform till under Rs 10.000.