boAt Airdopes 411 trådlösa öronproppar tillkännagavs i Indien, prissatta till Rs 2999

boAt Airdopes 411 trådlösa öronproppar tillkännagavs i Indien, prissatta till Rs 2999

“BoAt Airdopes 411-√∂ronsn√§ckorna har en verkligt tr√•dl√∂s design, st√∂ds av Bluetooth v5.0 och kan kalla r√∂stassistenten p√• din telefon”

Tillbehörstillverkaren boAt har uppdaterat sitt sortiment av Airdopes öronsnäckor med lanseringen av Airdopes 411 i Indien. Ett par riktigt trådlösa öronsnäckor, de nya Airdopes 411 kommer som en efterträdare till Airdopes 211 (recension) hörlurar som lanserades tillbaka i februari i landet. De nya öronsnäckorna har ett större batteri, den senaste Bluetooth-versionen, och påminner om Samsung Galaxy Buds (recension). När det gäller priset, kostar de nya boAt Airdopes 411 riktigt trådlösa öronsnäckorna 2999 Rs i Indien. Paret finns i två färgalternativ: svartvitt och är endast tillgängligt för försäljning på Amazon.in.

Flygplan 411

N√§r det g√§ller specifikationerna kommer boAt Airdopes 411 √∂ronsn√§ckor med i ett fodral som fungerar som en kraftbank med ett inbyggt 500 mAh batteri. F√∂retaget h√§vdar att √∂ronsn√§ckorna kan erbjuda upp till 3,5 timmars uppspelningstid p√• en enda laddning. Paret har “snygg” design och √∂ronfenor som passar dina √∂ron v√§l. H√∂rlurarna har IPX4-certifiering f√∂r vatten- och dammbest√§ndighet, sport 6 mm-drivrutiner och st√∂ds av Bluetooth v5.0 som s√§gs erbjuda anslutning med en ljudk√§lla upp till 33 fot. De har ocks√• en inbyggd mikrofon och st√∂d f√∂r r√∂stassistenter f√∂r handsfree-kontroll. Varje Airdopes 411-√∂ronsn√§ckor har en multifunktionsknapp f√∂r att ringa r√∂stassistent, ringa samtal och pausa / spela musik.

I en kommentar till lanseringen sa Aman Gupta, boAt-grundare, ‚ÄúBoAt Airdopes 411 b√§rbara √§kta tr√•dl√∂sa √∂ronproppar √§r dope! Det erbjuder teknik, stil och bekv√§mlighet – allt i en design. Airdopes 411 h√•ller dig i r√∂relse med dina favoritl√•tar som glider in i lugnet i Nirvana. ‚ÄĚ