boAt Bassheads 950 trÄdbundna hörlurar lanserades i Indien: pris, specifikationer och mer

boAt Bassheads 950 trÄdbundna hörlurar lanserades i Indien: pris, specifikationer och mer

“BoAt Bassheads 950-hörlurarna har dubbla tonfĂ€rger och 1 299 Rs prislapp”

Konsumentelektronisk start boAt har lagt till ett par nya hörlurar i sin budget Bassheads-serie. Dubbade som Bassheads 950, hörlurarna Àr efterföljare till Bassheads 900-headsetet. De har en över-örondesign, dubbelfÀrgad finish, premium boAt-signaturljud och mikrofon; och tippas som en perfekt reskamrat.

Priset BoAt Bassheads 950 i Indien Àr satt till 1 299 Rs; vid tidpunkten för att skriva stycket sÀljs dock hörlurarna till ett rabatterat pris pÄ Rs 1 099 pÄ Amazon.in. Intresserade köpare kan ta dem med svart diamant eller silverfÀrg frÄn e-handelsplattformen. Enheten levereras ocksÄ med ett Ärs tillverkargaranti.

Bassheads 950

NĂ€r det gĂ€ller specifikationerna packar Bassheads 950-hörlurarna 40 mm drivrutiner med passiv brusreducering för att erbjuda “en perfekt lyssningsupplevelse.” Hörlurarna sĂ€gs vara lĂ€tta och bekvĂ€ma med mjuka öronkuddar och justerbara pannband. Tillbehöret kan kopplas ihop med en mĂ€ngd olika ljudkĂ€llor, inklusive smartphones, bĂ€rbara datorer och surfplattor, via 3,5 mm ljuduttag. Utöver det har Bassheads 955 en inbyggd mikrofon med röstassistentstöd för handsfree-kontroller.

I en kommentar till lanseringen sa boAts grundare Aman Gupta: “BoAt Bassheads 950-hörlurarna Ă€r droppande med stil och swag eftersom de bestĂ„r av en detaljerad finish av robusta material med en svart och silver fĂ€rgkombination.”