boAt lanserar Airdopes 211 Portable True Wireless Earbuds till 2,499 Rs

boAt lanserar Airdopes 211 Portable True Wireless Earbuds till 2,499 Rs

“Öronpropparna finns för nĂ€rvarande tillsammans med ett bĂ€rbart laddningsfodral för 2,499 Rs pĂ„ Amazon.in”

Konsumentelektronisk start, boAt har lanserat de nya Airdopes 211 Portable True Wireless Earbuds tillsammans med ett bÀrbart laddningsfodral till ett introduktionspris pÄ 2,499 Rs. Produkten finns för nÀrvarande pÄ amazon.in och levereras med 1 Ärs garanti. Airdopes 211 drivs av Bluetooth V4.1, erbjuder stabil anslutning tillsammans med ett tydligt stereoljud och levereras med ett 450mAh elegant laddningsfodral, som kan ladda bÄda hörlurarna 3-4 gÄnger och strÀcka sin totala körtid till 10- 14 timmar medan varje hörlurar kan arbeta i 2,5 timmar pÄ en enda laddning.

boAt Airdopes image

De har ocksÄ kapacitiva beröringskontroller som tillÄter anvÀndare att vÀlja spÄr och besvara samtal utan hinder. Sensorerna pÄ sidan av varje öronpropp ger en rolig alla funktioner som omfattar interaktion. De verkligt trÄdlösa öronsnÀckorna anvÀnder 8 mm-drivrutiner för att producera högkvalitativt ljud och en snygg komfortorienterad design tillsammans med fjÀdervikt ergonomisk finish i örat. Airdopes 211 Àr bÄde damm- och vattentÄlig (IPX 4-certifierad), vilket innebÀr att svettflödet under trÀning inte kommer att vara ett problem. Med en vikt pÄ 11,2 gram tar dessa öronproppar cirka 1,5 timmar till full laddning.

PĂ„ tal om lanseringen Ankush Guglani, affĂ€rschef för boAt lifestyle, ”BoAt Airdopes 211 bĂ€rbara Ă€kta trĂ„dlösa öronproppar erbjuder teknik, stil och bekvĂ€mlighet – allt i en design. Airdopes 211 hĂ„ller dig i rörelse med dina favoritlĂ„tar som glider in i lugnet i Nirvana. Produkten Ă€r för dem som vill ha överlĂ€gset ljud och anslutning frĂ„n riktigt trĂ„dlösa öronsnĂ€ckor för daglig anvĂ€ndning – med stenfast anslutning och hög batteritid. ”

[Previous Story]Huawei tittade pÄ 21 procent marknadsandel med leverans av 250 miljoner smartphones 2019

[Next Story]AirPods 2 kommer i svart fÀrg, har ny greppbelÀggning: rapport