Böjer Galaxy S7?

Böjer Galaxy S7?

Galaxy S7 och Galaxy S7 edge levereras redan till köpare pÄ vissa marknader, och vissa undrar kanske hur telefonen gör i vissa stresstester. BÄda telefonerna Àr ganska stora och har 5,1-tums och 5,5-tums skÀrmar, sÄ skulle de drabbas av nÄgra skador nÀr de placeras i fickorna pÄ smala jeans?

MISS INTE: Förnedra Trump med lysande “gör Donald Drumpf igen” Chrome-tillĂ€gg

Youtube-kanal JerryRigAllt, som utförde liknande stresstester med andra flaggskeppsenheter, inklusive Huawei Nexus 6p, satte Galaxy S7-kanten genom samma strÀnga böj-, rep- och brÀnntester.

Den nya videon visar Galaxy S7-kantens glas som överlever olika reptester med aplomb, vilket tyder pÄ att det inte Àr troligt att du kliar varken baksidan eller framsidan av handenheten med dina nycklar. Kameran och linsskyddet kan repa lÀttare Àn sÄ. Det Àr inte heller troligt att aluminiumramen skadas lÀtt av de flesta repor.

NĂ€r det gĂ€ller vĂ€rmeskador visar AMOLED-skĂ€rmen troligen tecken pĂ„ exponering för flammor och andra vĂ€rmekĂ€llor, sĂ„ se till att du undviker dem. ÄndĂ„ ser skĂ€rmen ut som om den fortfarande kan anvĂ€ndas efter vĂ€rmeskador.

Slutligen gÀller det viktigaste stresstestet oavsiktlig böjning. Telefonen Àr mycket hÄllbar och böjer sig inte lika lÀtt som Nexus 6p. Om trycket appliceras pÄ skÀrmen kan dock baksidan böjas till den punkt dÀr telefonens vattentÀta integritet upphÀvs. Enheten kommer inte att knÀppas i bitar och det bakre fodralet ÄtergÄr till sin vanliga plats nÀr kraften som trycker mot skÀrmen Àr borta. Men vatten kan sippra in i telefonen i ett framtida spill.

Galaxy S7-kanten verkar vara en mycket vÀlbyggd enhet som ska klara de flesta typer av olyckor. Detsamma gÀller Àven för Galaxy S7. Det mindre flaggskeppet visas inte i videon nedan men har samma inbyggda kvalitet som den böjda modellen.