Bose brusreducerande hörlurar 700 tillkännagavs, prissatta till $ 400

Bose Headphones 700

“Bose Headphones 700 har ett fyrmikrofonsystem och st√∂der Google Assistant, Siri och Alexa r√∂stassistenter”

Bose har meddelat ett nytt flaggskepp smarta brusreducerande hörlurar 700 med en uppfriskad design som ser snygg ut och helt annorlunda än den populära QC35 II. Företaget säger att dessa är världens första ljudförstärkta plattformsbaserade hörlurar och paketerar justerbar design. Det nya headsetet kommer med USB Type-C-port för laddning och Bluetooth-anslutning med en räckvidd på 10 meter.

Bose hörlurar 700

Dessutom har Bose Headphones 700 ett fyrmikrofonsystem som påstås ta upp din röst och isolera den samtidigt som ljudet kring dig avbryts. Det stöder också Google Assistant, Siri och Amazon Alexa virtuella assistenter för handsfree röstkontroller. De påstås hålla i upp till 20 timmar på en enda laddning, och det tar 2,5 timmar att ladda helt. Den levereras också med snabb laddningssupport där den erbjuder 3,5 timmars musiklyssning med 15 minuters laddning. De mäter 8 x 6,5 x 2 mm och väger 113 g. Användare kan också anpassa sin miljö med 11 nivåer av brusreducering.

Bose hörlurar 700

Bose säger att dess AR-aktiverade produkter har inbyggda rörelsesensorer och de kan upptäcka din huvudorientering och kroppsrörelser medan du bär dem och använda denna information tillsammans med platsdata från smartphones för att betjäna skräddarsytt ljudinnehåll. Dessutom har Bose också introducerat Bose Earbuds 500 och Noise Cancelling Earbuds 700. Medan den förra kommer att finnas tillgänglig senare i år skulle den senare bli officiell 2020. Företaget avslöjade ingenting om dessa hörlurar ännu.

Bose smarta brusreducerande hörlurar 700 är prissatta till 399,95 $ (cirka Rs. 28,000.) Och kommer att finnas i svart och silver färgalternativ. Företaget tar nu förbeställningar på sin officiella hemsida och skulle vara tillgängligt via Bose.com, Bose-butiker och utvalda återförsäljare från och med den 30 juni.