Bose Frames AR-drivna smarta solglasögon lanserades i Indien, priset börjar pÄ 21 900 Rs

Bose Frames AR-drivna smarta solglasögon lanserades i Indien, priset börjar pÄ 21 900 Rs

“Bose Frames Ă€r futuristiska solglasögon som ocksĂ„ fungerar som trĂ„dlösa hörlurar”

Bose har lagt till en ny ljudenhet i sitt lager i Indien med lanseringen av Bose Frames. VarumÀrkets senaste erbjudande Àr en bÀrbar i form av solglasögon som pÄstÄs erbjuda prestanda för trÄdlösa hörlurar. Med open-ear-designen sÀgs ramarna förbÀttra personligt ljud, mikroakustik och röstkontroller, vilket gör att anvÀndare kan njuta av musik, ringa samtal och fÄ tillgÄng till virtuella assistenter.

Bose Frames Alto

Bose Frames solglasögon har ett minimalt, rÄntunt akustiskt paket som placeras i varje arms interiör. De producerar diskret ljud för anvÀndaren som ingen annan kan höra genom benledningstekniken. PÄ det högra templet har bÀraren en ultraliten mikrofon och en multifunktionsknapp som möjliggör pek- och röstkontroller. Du kan anvÀnda dem för att utlösa Siri eller Google Assistant, ringa eller ringa samtal, anvÀnda röstkommandon och pausa eller hoppa över lÄtar. För kraft anvÀnder bÀrbara enheter ett litiumbatteri som erbjuder upp till 3,5 timmars uppspelning och tar mindre Àn tvÄ timmar att ladda helt.

Dessutom Àr Bose Frames kompatibla med Bose AR, som Àr mÀrkesplattformen för ljudförstÀrkt verklighet. Framför allt Àr ramarna utrustade med en 9-axlig huvudrörelsesensor som fungerar med en ansluten smartphones GPS som hjÀlper till att identifiera din plats. Bose AR-funktionen levererar bÀrbar ljudÄterkoppling baserat pÄ din plats sÄvÀl som pÄ vilket sÀtt du tittar. Plattformen har mÄnga appar som kan ge dig information om ett visst landmÀrke, navigering och mer direkt till ditt öra. SÄ du behöver inte ta ut telefonen och titta pÄ skÀrmen.

Bose-ramar

NĂ€r det gĂ€ller funktionerna i solglasögon finns Bose Frames i tvĂ„ utföranden – Alto (fyrkantig och vinklad) och Rondo (rundad och mindre). VarumĂ€rket sĂ€ger att glasögonen kan blockera upp till 99 procent av UVA / UVB-strĂ„larna. Den har enhetligt tonade linser som du enkelt kan springa ut och ersĂ€tta med ramarnas tillbehör. Det finns flera linser som tillbehör som erbjuds, inklusive en icke-polariserad lins Blue Gradient för bĂ„da designtyperna.

NÀr det gÀller prissÀttningen har Bose Frames prissat till 21 900 Rs för bÄde Alto- och Rondo-varianterna. Bose Frames-tillbehör inklusive icke-polariserade och polariserade linser Àr prissatta till Rs 1 990 respektive R 2990. Den bÀrbara produkten kommer att sÀljas frÄn och med den 20 juni.