Brian Barnes frÄn M1 FinanceStanford om att Äteruppfinna Millennial Investing

Brian Barnes frÄn M1 FinanceStanford om att Äteruppfinna Millennial Investing

Brian Barnes frÄn M1 FinanceStanford om att Äteruppfinna Millennial Investing

Brian Barnes Àr VD och grundare av M1 Finance, en start som gör ett automatiserat investeringsverktyg som lÄter anvÀndare sÀtta sina pengar i arbete i en balanserad portfölj utan besvÀret med att faktiskt hantera dem. Bara nÄgra Är efter examen frÄn Stanford samlade Brian in 9 miljoner dollar och flyttade tillbaka till Chicago för att bygga plattformen.

I denna del fÄr du lÀra dig mer om motivationen bakom Brian som startar M1 Finance, hur han gick med att lansera en MVP i den kraftigt reglerade finansbranschen och hur han samlade in 9 miljoner dollar innan han startade sitt företag. Dessutom kommer vi att diskutera fördelarna med roborÄdgivare över alla ETF: er, vad M1 Finance kostar och hur de planerar att skilja sig frÄn andra roborÄdgivare och hur Brian fick sina första kunder.

Dessutom pratar vi om vad Brian har lÀrt sig om livet och affÀren frÄn sin mamma Brenda Barnes, tidigare VD för Pepsi och Sara Lee, vilka de mest effektiva marknadsföringskanalerna har varit, hur M1 Finance budskap har utvecklats över tiden, hur man kommunicerar relativt komplicerad produkt för konsumenter snabbt, vikten av design i fintech, varför Brian flyttade tillbaka till Chicago efter att ha Äkt till Stanford och om han tycker att det spelar roll, och varför Chicago mÄste förbÀttra vÄr riskaptit.

Lyssna pÄ ITUNES

Lyssna pÄ GOOGLE PLAY

LÀs mer om millenniegenerationen pÄ TechCo

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Colin Keeley Àr grundare och vÀrd för Tech In Chicago, en oberoende podcast med intervjuer frÄn Chicagos frÀmsta startande grundare och riskkapitalister.

Vi anvÀnder cookies. Genom att surfa pÄ vÄr webbplats godkÀnner du vÄr anvÀndning av cookies.