BSNL lanserar Rs 2499 FTTH bredbandsplan med 40 GB data per dag vid 100 Mbps

BSNL lanserar Rs 2499 FTTH bredbandsplan med 40 GB data per dag vid 100 Mbps

“BSNL Rs 2499 bredbandsplan kommer med 25 procent cashback pĂ„ Ă„rs- och halvĂ„rsabonnemang”

BSNL har meddelat sin Rs 2499 bredbandsplan som erbjuder 40 GB dagliga data med en hastighet pÄ 100 Mbps. Tillsammans med de stora dagliga uppgifterna ger det ocksÄ obegrÀnsad röstsamtal. AnvÀndare fÄr ocksÄ en gratis e-post-Ätkomst med 1 GB postlÄdutrymme. Den nya planen har lanserats under det statligt Àgda operatörens Bharat Fiber-program som lanserades för nÄgra dagar sedan. Det bör noteras att Bharat Fibers bredbandsplan inte Àr tillgÀnglig i alla kretsar. NÀr en anvÀndare överskrider dagens FUP sÀnks ocksÄ hastigheten till 2 Mbps.

BSNL

Den nya bredbandsplanen frÄn den statligt Àgda PSU erbjuder ocksÄ en 25-procentig cashback pÄ en sexmÄnadersperiod eller en Ärlig laddning. BSNL erbjuder inga installationsavgifter för fiber-till-hemmet-planerna. AnvÀndare kan vÀlja och börja med den nya planen genom att bara betala det mÄnatliga beloppet sjÀlv. I vissa kretsar kan dock telco begÀra installationsavgifter eftersom rabatten Àr ett cirkelspecifikt erbjudande.

BSNL Àr en av de största bredbandsleverantörerna i landet och har över 10 miljoner anvÀndare. Det Àr ett erbjudande att ta över Jio GigaFiber-tjÀnsten, som pÄstÄr sig erbjuda 35 GB data per dag till bara Rs. 1,1 per GB. Airtel och ACT Fibernet har ocksÄ en stark nÀrvaro inom det trÄdbundna bredbandsegmentet.

[Previous Story]Microsoft Xbox Live kommer snart att trÀffa iOS-, Android- och Nintendo Switch-plattformar

[Next Story]LG V40 ThinQ unboxing och första intryck: om det inte gĂ„r sönder …