BSNL Superstar 300 bredbandsplan erbjuder nu medföljande Hotstar-prenumeration

BSNL Superstar 300 bredbandsplan erbjuder nu medföljande Hotstar-prenumeration

“BSNL Superstar 300-bredbandsplanen kostar 749 Rs för 300 GB höghastighetsdata med 50 Mbps / mĂ„nad”

Det statligt Àgda telco BSNL, som seglar pÄ oroliga vatten och Ànnu inte klarar avgifterna för sina anstÀllda, har uppdaterat sin bredbandsplan för Rs 749 Superstar 300. Företaget kombinerar nu Hotstar Premium-prenumeration tillsammans med 300 GB höghastighetsinternet med 50 Mbps hastighet per mÄnad med planen. Systemet Àr giltigt för abonnenter i alla telekomcirklar i Indien.

AnvĂ€ndare kommer att ha tillgĂ„ng till Hotstars portfölj av original, livesporter – inklusive ICC Cricket World 2019, filmer och TV-program, som kostar 299 Rs separat. De som Ă€r intresserade av att anvĂ€nda Rs 749 Superstar 300 bredbandsplanens nya erbjudande kan skicka en begĂ€ran online eller ring BSNL: s avgiftsfria nummer 18003451500.

Hotstar - presenterad

Detta Ă€r den andra bredbandsplanen som BSNL har lagt till prenumerationer pĂ„ streamingtjĂ€nster sedan Ă„rets början. Telco erbjöd tidigare Amazon Prime-medlemskap vĂ€rt Rs. 999 för att vĂ€lja Bharat Fiber-kunder för att dra nytta av tillvĂ€xten av streamingtjĂ€nster i landet. BSNL Ă€r emellertid inte ensam som försöker bredda kundbasen genom att samla en streamingtjĂ€nst tillsammans med planen. Airtel Ă€r ocksĂ„ dĂ€r i jakten. Tidigare denna mĂ„nad meddelade telco att “platina” -kunderna kommer att fĂ„ tillgĂ„ng till Zee5-premiuminnehĂ„ll, medan för utvalda förbetalda och efterbetalda kunder erbjuds Netflix-Ă„tkomst ocksĂ„.

I relaterade nyheter har BSNL sökt omedelbar fondinfusion frĂ„n regeringen eftersom telekomföretaget kĂ€mpar för att driva sin verksamhet, inklusive att betala Rs 850 crore i löner före juni. Företaget har nĂ€stan 13 000 kronor som utestĂ„ende skulder och det Ă€r inte första gĂ„ngen det befinner sig i situationen. Även i februari hade teleoperatören inte betalat löner till cirka 1,76 lakh anstĂ€llda pĂ„ grund av sin finansiella kris.

“Klyftan mellan mĂ„natliga intĂ€kter och nakna kostnader för att fortsĂ€tta verksamheten som ett löpande företag har nĂ„tt en nivĂ„ dĂ€r det skulle vara nĂ€stan omöjligt att fortsĂ€tta med BSNL-verksamheten utan omedelbar tillförsel av tillrĂ€ckligt eget kapital,” Puran Chandra, senior chef för BSNL: s företagsbudget och bankavdelning, uppgav i ett brev till den gemensamma sekreteraren i telekomministern, Times of India rapporterad.