Burger King Trolls Artificiell intelligens

Avatar for Areen Zahra
World of Tech

Burger King trollar AIVad tror du?

Vill du ha en lättsam jab på artificiell intelligens? Gå och kolla in Burger Kings nya reklamkampanj.

Den nya kampanjen har ganska anständigt hånat över teknik som tar världen med storm. De har fått sina tittare att tro att varje video från serien har skapats genom artificiell intelligens. I verkligheten har ingen av dem skapats genom artificiell intelligens. Ursprungligen skapades och designades dessa annonser av David Miami Рföretaget bakom den tidigare Net Neutralitet-temakampanjen med burger king med frestande och läckra bilder.
Det mest spännande med dessa kampanjer är hur Burger King spelar runt på sociala medier genom att göra uttalanden och berättar för folk att de tränade en maskin för att skripta allt detta nonsens.
D√§r n√•gra av Burger King-fansen uppskattade mocken, tog de andra det p√• allvar och kallade det ‚ÄĚBotmissbruk‚ÄĚ. Vi kan ocks√• se en str√∂m av m√§nniskor som faktiskt trodde p√• Burger Kings ber√§ttelse.
Burger King har kastat 5 videor på sin YouTube-kanal. Enligt AdAge kommer företaget att sända dessa reklam på ansedda TV-nät under prime slots. Allt detta beror på den första veckan i oktober.

Vad som √§r viktigt √§r att gissa exakt vad Burger King vill leda till genom denna kampanj. √Ąr det ett larm f√∂r den kreativa m√§nskliga existensen? Burger King har l√§mnat mycket f√∂r oss att t√§nka p√•. Allt som Burger King vill att vi ska g√∂ra √§r “√Ąt matematiken”. Men vi √§lskar definitivt den Oh-s√• v√§lsmakande gibberish Burger King har lanserat.
Så alla kreativa huvuden, frukta din professionella existens med Burger King som sätter nya trender.

Avatar för Areen Zahra

Areen Zahra

Teknikförfattare

IT-professionell och en passionerad författare som tycker om att uttrycka min kärlek till teknik för en allmän publik.

Läsarinteraktioner