CAD-baserade iPhone XI-renderingar och 360-graders video avslöjar en trippel bakre kameramodul

CAD-baserade iPhone XI-renderingar och 360-graders video avslöjar en trippel bakre kameramodul

”Rykten om iPhone XI tyder pĂ„ att Apple inte skĂ€r ner”

Medan lanseringen av Apples nĂ€sta generations iPhones fortfarande Ă€r mĂ„nader borta har det inte stoppat ryktet att dela vad de har pĂ„ dessa smartphones. LĂ€ckage har hittills föreslagit att den kommande iPhone kommer att finnas i tre modeller, och en av dem kommer sannolikt att kallas iPhone XI. Bortsett frĂ„n detta har rykten spridit sig om att Apple kan introducera handenheten med tre bakre kameror och en skĂ€rmskĂ€rm. Nu har OnLeaks, som har en anstĂ€ndig meritlista med lĂ€ckor, med CashKaro.com lagt upp CAD-baserade renderingar och en 360-graders video av iPhone XI – och det ser sĂ„ hemskt ut som du hade förvĂ€ntat dig.

iPhone-XI_render

Strax frÄn fladdermusen minskar inte Apple designen pÄ skÀrmen. Den kommande iPhone XI kan ses med lika bred utskÀrning som sin föregÄngare iPhone XS. SkÄran kommer sannolikt att rymma vanliga element som Face ID-teknik, hörsnÀcka och en frÀmre kamerasensor. Ryktet kommer att ha en 5,8-tums AMOLED-skÀrm (samma som iPhone X) med ett bildförhÄllande pÄ 19: 9.

Bakpanelen Àr dÀr saker blir intressanta. Renderna avslöjar att iPhone XI kommer att ha en mÀrkbar kamerabump, som Àr hem för trippel sensorer, en ganska stor LED-blixt och ett mikrofonhÄl. Designen ser allt annat Àn tilltalande ut, vilket inte liknar Apple. DÀrför rekommenderar vi att du tar det med en nypa salt.

Telefonen verkar ha en glassandwichdesign och sÀgs mÀta 143,9 x 71,4 x 7,8 mm. En nydesignad mute switch-knapp kommer att placeras pÄ vÀnster ryggrad tillsammans med volymvippan, medan strömbrytaren har föreslagits för att hitta sin plats till höger. Högtalargallret kan ses pÄ sitt vanliga lÀge och det finns inget spÄr av en USB Type-C-laddare lÀngst ner. Handenheten verkar fortfarande ha en blixtport som skulle fungera som laddnings- och ljuduttag.