Call of Duty: Black Ops 4-trailern är äntligen här!

Avatar for Amnah Fawad

Kommer till PlayStation 4, Xbox One och PC den 12 oktober!

Call of Duty: Ops 4 kommer att släppas den 12 oktober, släppte just sin lanseringstrailer. Spelet har fått alla sina fans i utkanten av sina platser för sin nya version.

Trailern ger en smygtitt av de tre huvudlägena i spelet; Multiplayer, Zombies och Battle Royale. Blackout Beta har låtit fansen förvänta sig hur det kommer att bli tills trailern lanseras.

Tillräckligt sagt, ta en titt på trailern:

Vad som har hållit spelarna anslutna till Call of Duty är den spännande tidsinställningen som spelet använder. Den allra första versionen av spelet använde 1960-talets tidsinställning för kalla kriget, vilket är precis hur trollformeln för Call of Duty började.

Med åren framåt såg Treyarch till att spelet utvecklades med användarnas intresse. Därför är de senare versionerna av spelen mer framtidsinriktade. De visar hur framtiden med högteknologiska framsteg kommer att se ut. Efter ritualen är Call of Duty 4 också baserad på tidsinställningen för slutet av 2000-talet (Källa: GameSpot).

Dan Bunting, Co-Studio Head på Treyarch berättade:

‚ÄĚVi f√∂rs√∂ker med m√•nga olika id√©er och m√•nga olika saker. Spelet som vi g√∂r har utvecklats √∂ver tiden, och det √§r bara en del av utvecklingen. Jag kan inte komma ih√•g ett enda spel som vi har gjort som inte har haft n√•gon dramatisk f√∂r√§ndring i prototypfasen. Det √§r vad prototyper √§r f√∂r. Du prototypar id√©er; n√•gra av dem fungerar bra, andra fungerar inte bra och du sv√§nger. Du hittar en ny id√© [and] fokusera p√• det. Vi f√∂ljer det roliga. ‚ÄĚ

Spelet har redan förbeställts och hardcore-spelarna kan inte vänta med att uppleva det på sina PSP: er!