Canon EOS 200D II lanserades i Indien, priserna börjar 52 995 Rs

Canon EOS 200D II lanserades i Indien, priserna börjar 52 995 Rs

“Canon EOS 200D II Ă€r företagets mest lĂ€tta och kompakta DSLR-kamera”

Canon har lanserat EOS 200D II i Indien som den mest kompakta och lÀtta DSLR hittills i företagets portfölj. Mid-budget-segmentet DSLR uppdateras med Canons senaste komponenter för att vara en ganska anstÀndig artist och med tanke pÄ priset ger det en anstÀndig APS-C utbytbar objektivkamera Ätminstone pÄ papper. Den drivs av Canons pÄlitliga arbetshÀst, 24,1 megapixel APS-C CMOS-sensor, tillsammans med DIGIC 8-bildprocessorn inuti.

Canon EOS 200D II

Med tanke pĂ„ kombinationen producerar Canon EOS 200D II inbyggt ISO-intervall pĂ„ upp till 25600, med utökat ISO upp till 51200. Kontinuerlig fotograferingshastighet Ă€r ocksĂ„ ganska anstĂ€ndig, med 5,0 fps inspelade i fokuseringslĂ€ge med en bild och ungefĂ€r 3,5 fps i servo autofokuslĂ€ge. Även om detta inte gör den till en idealisk kamera för fotografering med höghastighetsĂ„tgĂ€rder som livesporter, skulle avslappnade fotografer fortfarande tycka att det Ă€r anstĂ€ndigt för enstaka naturskott nĂ€r de Ă€r ute pĂ„ semester. Canon har ocksĂ„ slĂ€ppt in Dual Pixel autofokusmodul till andra generationen av 200D-sortimentet, vilket ger den teoretiskt snabbare fokus gĂ„nger, sĂ€rskilt i svagt ljus.

Andra funktioner i Canon EOS 200D II inkluderar digital bildstabilisering, 4K-filminspelning (ospecificerad maximal bildhastighet), integrerat lÀge för 4K-tidsfördröjning, kreativt fotograferingsfilter för första gÄngen som anvÀndare kan experimentera, 1,04 megapixel, 3,0 tum live-sökare i flera vinklar med en TFT-pekskÀrm och ögondetektering med Dual Pixel AF. Det fÄr ocksÄ en mÀngd anslutningsfunktioner, inklusive Wi-Fi-konfiguration med en knapptryckning, Bluetooth LE-filöverföringsfunktion och kompatibilitet med Canon Camera Connect-appen.

Canon EOS 200D II finns nu i Indien till 52995 Rs med 18-55mm-objektivet, medan 18-55mm + 55-250mm kit med dubbla linser kostar 65995 Rs. BÄda kitsen Àr nu tillgÀngliga, i alla online- och offline-kanaler.