Canon Ivy Cliq och Cliq + omedelbara kameror tillkÀnnagavs

Canon Ivy Cliq och Cliq + omedelbara kameror tillkÀnnagavs

“De nya Canon Ivy Cliq-kameraskrivarna anvĂ€nder Zink-papper för att omedelbart fĂ„ dina foton att leva upp”

Canon har just tillkÀnnagett tvÄ nya snabbkameraskrivare som heter Ivy Cliq och Ivy Cliq +, som stöder Instant-appen. Om du Àr nÄgon som gillar att ta foton och skriva ut dem, bör du titta pÄ dessa nya kameraskrivare. Dessa kommer att konkurrera med andra snabbkameror frÄn Polaroid, HP och Fujifilm.

Canon Ivy Cliq +Canon Ivy Cliq +

Canon Ivy Cliq och Ivy Cliq + pris

Canon Ivy Cliq Ă€r basvarianten och Ă€r bara en omedelbar kameraskrivare, medan Ivy Cliq + ocksĂ„ har appanslutning. Ivy Cliq Ă€r prissatt till $ 99,99 (ungefĂ€r Rs 7000), medan Ivy Cliq + Instant Camera-skrivare + app kostar $ 159,99 (ungefĂ€r 11100 Rs). BĂ„de kameran / skrivaren kommer med 10 Zink-filmark i storlekarna 2 × 3. Du kommer att kunna köpa dem online och i butiker i april.

Canon Ivy Cliq och Ivy Cliq + specifikationer

LĂ„t oss börja med Ivy Cliq +, som Ă€r en Instant Camera-skrivare + App. Den ansluts till Canon Mini-utskriftsappen via Bluetooth och lĂ„ter dig lĂ€gga till mönster, filter och ramar till dina foton. Denna kamera har en 8-megapixelsensor och lĂ„ter dig skriva ut foton i antingen 2 × 2 eller 2 × 3-format. En microSD-kortplats finns för minneutvidgning. Den har ocksĂ„ en sjĂ€lvspegel med en LED-ljusring. Denna variant kommer att finnas i Sapphire Blue, Ruby Red och Pearl White. Du kan anvĂ€nda appen för att stĂ€lla in avtryckaren för fjĂ€rrkontrollen och Ă€ven Ă€ndra slutarljudet. Det fĂ„r ocksĂ„ ett alternativ för omtryck, som lĂ„ter dig klicka pĂ„ extra foton för dina vĂ€nner.

Canon Ivy CliqCanon Ivy Cliq

Kommer till Ivy Cliq, den hĂ€r snabbkameran stöder inte Bluetooth-anslutning och appdelning. Den har en 5-megapixelsensor, liknande utskriftsformat för 2 × 2 och 2 × 3, stöd för microSD-kort och selfiespegeln. Denna variant kommer dock inte med LED-ljusringen. Den finns ocksĂ„ i flera fĂ€rgalternativ som Seaside Blue, Lady Bug Red och Bumblebee Yellow.

BÄda kamerorna rymmer 10 ark Zink-fotopapper och har en optisk sökare. Kamerorna kan laddas via USB-porten och den har ocksÄ en ögla för att fÀsta kameraremmen, som kommer i förpackningen.