Canon lanserar sin lÀttaste DSLR, EOS Rebel SL3, med Dual Pixel autofokus

Canon lanserar sin lÀttaste DSLR, EOS Rebel SL3, med Dual Pixel autofokus

“Canon EOS Rebel SL3 kostar 600 USD och Ă€r ett ingĂ„ngssegment som erbjuder DIGIC 8-bildprocessor och Dual Pixel autofokus”

Eftersom spegelfria kameror fortsÀtter att ha företrÀde i det utbytbara linssegmentet har Canons senaste lansering föreslagit att det inte helt har glömt DSLR: s vÀrld. Den senaste produktlanseringen Àr av en DSLR pÄ nybörjarnivÄ, kallad EOS Rebel SL3, som tar tillbaka den beprövade 24,1 megapixel APS-C-sensorn i ett litet DSLR-paket som bara vÀger 449 gram. Förresten, den nya EOS Rebel SL3 Àr den minsta och lÀttaste DSLR-kameran nÄgonsin och suddar ut linjerna mellan Canons spegelfria och DSLR-kameror.

Canon EOS Rebel SL3

NÀr det gÀller specifikationer Ätföljs Canon EOS Rebel SL3s 24,1 MP APS-C CMOS-sensor av DIGIC 8-bildprocessorn som ocksÄ driver Canon EOS M50 spegelfri kamera och Àr tillrÀckligt snabb och erbjuder bra buffertresponstid. Den största dragningen av EOS Rebel SL3 skulle vara inkluderingen av Dual Pixel autofokus med sensorn, vilket ytterligare möjliggör ögonspÄrning i Live View-lÀge och i allmÀnhet bör förbÀttra autofokusprestanda, Àven i svagt ljus. Det optiska autofokussystemet innehÄller nio autofokuspunkter och punktvÀgd mÀtning för specifikt omrÄdesbaserat motivval.

Kombinationen av den optiska och sensorbaserade autofokusmekanismen kommer att vara en stor fördel för en sÄdan intrÀdesnivÄ, som frÀmst kommer att tÀvla mot rival Nikons nya generation 3-serie DSLR. Andra specifikationer inkluderar 5 fps kontinuerlig fotografering och inbyggt ISO-intervall pÄ upp till 25600. NÀr det gÀller videofunktioner har EOS Rebel SL3 1080p videoinspelning vid begrÀnsad sensorskörd och Dual Pixel autofokus. Medan kameran inte har 4K-videoinspelning anvÀnder den bara kontrast autofokus, vilket gör det lÄngsamt att fokusera. Dessutom finns det ingen mekanisk stabilisering, vilket resulterar i att den digitala stabiliseringen vÀxer in i sensorn. Det finns redan en fristÄende gröda för bearbetning av 4K-videoutmatning, vilket leder till en total sensorgrupp pÄ 1,6x, vilket begrÀnsar den övergripande kvaliteten och prestandan.

EOS Rebel SL3

ÄndĂ„ Ă€r Canon EOS Rebel SL3 ett anstĂ€ndigt ingĂ„ngssegmentpaket, vilket minskar volymen samtidigt som det vĂ€sentligen behĂ„ller de vĂ€sentliga funktionerna i en utbytbar objektivkamera. Det Ă€r sĂ€kert att lanseras i Indien under en annan moniker Ă€n ‘Rebel’ -taggen som den lanserar i Nordamerika, Ă€ven om dess enda pris pĂ„ $ 600 (~ Rs 41 500) förmodligen kommer att förbli lika eller kanske till och med vara nĂ„got lĂ€gre. Med kitlinsen 18-55 mm kommer Canon EOS Rebel SL3: s grundpaket att sĂ€ljas till $ 750 (~ Rs 51.900), vilket lĂ„ter nĂ„got brant för vad det erbjuder.