CENTRiC S1 med popup-selfie-kamera för lansering vid MWC 2019 tillsammans med fyra smartphones

CENTRiC S1 med popup-selfie-kamera för lansering vid MWC 2019 tillsammans med fyra smartphones

“Med S1 kommer CENTRiC att vara den första indiska tillverkaren som lanserar en enhet med pop-up selfie-kamera”

CENTRiC, det indiska smarttelefonmÀrket Àr redo att lansera en smartphone med en popup-kamera pÄ framsidan pÄ MWC 2019, som börjar frÄn 25 februari. Dubbat S1, kommer enheten att Ätföljas av ytterligare fyra smartphones.

CENTRiC S1 kommer med en nÀstan fasad fas med ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 92 procent. 91mobiler har ocksÄ lÀrt sig frÄn pÄlitliga kÀllor att telefonen kommer att levereras med MediaTeks Helio P70-oktakÀrnprocessor. Dessutom kommer den att finnas i tvÄ varianter med 4 GB och 6 GB RAM. Medan kamerans specifikationer inte Àr kÀnda Ànnu kommer smarttelefonen med ett par snappers pÄ baksidan.

CENTRiC S1 - 91mobiler 01

S1 kommer ocksÄ att ha en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen som gör att anvÀndaren kan lÄsa upp telefonen snabbare. Enheten kommer med den senaste Android 9.0 Pie ur lÄdan. Telefonen kommer ocksÄ att stödja Pump Express 3.0 snabbladdningsteknik, som lovar att juice upp telefonen upp till 70 procent inom bara 20 minuter. Det Àr inte allt, eftersom vi ocksÄ kan bekrÀfta att smarttelefonen har den trÄdlösa laddningsfunktionen.

Bortsett frĂ„n detta kommer varumĂ€rket ocksĂ„ att lansera ytterligare fyra smartphones – G5, G3, A2 och L4 pĂ„ MWC Barcelona. Enligt vĂ„ra kĂ€llor kommer CENTRiC A2 att byggas runt en 5,86-tums skĂ€rm med ett vattendroppskĂ„r pĂ„ toppen. Att driva handenheten skulle vara helio P22-chipset, parat med 3 GB RAM. För lagring kommer telefonen med 32 GB minne ombord, vilket kan utökas ytterligare med hjĂ€lp av ett microSD-kort. Smarttelefonen kommer med dubbla bakre kameror, bestĂ„ende av 13MP + 5MP sensorer. För selfies finns det en 8MP-shooter pĂ„ framsidan. Kör Android 9.0, sippar telefonen frĂ„n en 3.400 mAh-cell. Även om vi inte har det exakta lanseringsdatumet för dessa enheter pĂ„ den indiska marknaden, vet vi att CENTRiC S1 kommer att sĂ€ljas i subkontinenten under de kommande tvĂ„ till tre mĂ„naderna.