CES 2021 hÀnder som andra vÄgen av Coronavirus-vÀvstolar

CES 2021 hÀnder som andra vÄgen av Coronavirus-vÀvstolar

Consumer Technology Association (CTA) har meddelat att planeringen för CES 2021 Ă€r “i full gĂ„ng” trots det överhĂ€ngande hotet frĂ„n en andra vĂ„g av koronaviruspandemin.

COVID-19-fall ökar fortfarande i mÄnga stater i hela USA, men det har inte hindrat dem frÄn att Äterupptas med gusto. Restauranger serverar stora grupper, frisersalonger tar emot kunder och till och med gym har börjat hÄlla lektioner, allt som om pandemin faktiskt var över.

TyvÀrr Àr det definitivt inte, vilket gör CTA: s tillkÀnnagivande desto mer besvÀrande med tanke pÄ den hÀlsovÀckande karaktÀren av hÀndelser som CES.

CES 2021 Planering i full gÄng

I ett pressmeddelande tillkÀnnagav CTA att företaget var helt avsikt att gÄ vidare med planeringen av CES 2021. Konferensen och mÀssan kommer enligt meddelandet fortfarande att Àga rum i början av januari i Las Vegas, Nevada, om Àn med en fÄ ytterligare hÀlso- och sÀkerhetsÄtgÀrder pÄ plats:

”Medan vi planerar att producera ytterligare ett personligt evenemang i Las Vegas, stĂ„r vi alla inför nya övervĂ€ganden nĂ€r det gĂ€ller att delta i konferenser, göra affĂ€rer och resa till möten. Precis som dina företag innoverar för att övervinna de utmaningar som denna pandemi innebĂ€r, anpassar vi oss till den utvecklade situationen. ”

Tillsammans med tillkĂ€nnagivandet tillhandahöll CTA en kort lista över de Ă„tgĂ€rder de kommer att vidta för att frĂ€mja en hĂ€lsosam hĂ€ndelse. TillkĂ€nnagivandet beskriver planer för att “regelbundet rengöra och sanera utrymmen”, “möjliggöra social distansering” genom att vidga gĂ„ngarna och placera platser, “ge bĂ€sta metoder för deltagare” som masker och inga handskakningar, “begrĂ€nsa beröringspunkter” via kontantlösa betalstationer “Ge förbĂ€ttrad tillgĂ„ng pĂ„ plats till hĂ€lsovĂ„rd och medicinsk hjĂ€lp.”

Enligt CTA: s konto kommer alla dessa hÀlsoÄtgÀrder att göra CES 2021 till en hÀlsosam miljö för alla frÄn hela vÀrlden att njuta av. TyvÀrr glömde de att inkludera den viktigaste hÀlsoÄtgÀrden: Var inte vÀrd för konferensen.

Den potentiella risken för CES 2021

Medan Äteröppningar runt om i landet finns i överflöd Àr verkligheten att koronaviruspandemin Àr lÄngt ifrÄn oss. I mÄnga stater i USA ökar faktiskt dagliga fall snarare Àn att minska, vilket signalerar en oroande framtid för stater som fortsÀtter att agera som om vi Àr tillbaka till det normala.

För att göra saken vÀrre Àr sydvÀstra stater som Arizona, Kalifornien och Utah nÄgra av de hÄrdast drabbade i hela landet. Och allt du geografiska buffar dÀr ute som vet var Las Vegas Àr, det Àr sÀkert att sÀga att staden Àr lÄngt ifrÄn sÀker ur ett hÀlsoperspektiv.