Chrome OS 77 för att ge stöd för Assistant som standard till fler Chromebooks

google-assistant

“Google Chrome OS 77 stabil förvĂ€ntas slĂ€ppa nĂ„gon tid i september, men Canary builds Ă€r redan tillgĂ€ngliga för testning”

MÄnader efter att ha upptÀckt spÄr av en ny assistentupplevelse kommer Google Àntligen att möjliggöra stöd för Assistant som standard pÄ alla enheter som kör Chrome OS 77, enligt ett Ätagande i Chromium Gerrit. För att pÄminna dig debuterade assistentstödet för Chrome OS pÄ Pixelbook nÀstan tvÄ Är tidigare och har varit en vanligt förekommande funktion pÄ nyligen lanserade Chrome OS-enheter. Chrome OS 77-stallen Àr planerad att slÀppas en tid i september, men Canary-byggnaderna Àr redan tillgÀngliga för testning.

google-assistent

Dessutom Ă€ndrar Google i huvudsak assistentflaggorna i Chrome: // flaggor frĂ„n “inaktiverat som standard” till “aktiverat som standard.” Att byta flagga ger dock helt enkelt inte assistentstöd Ă€nnu. Eftersom dessa Ă€ndringar upptĂ€cks i kĂ€llkoden, kan saker ta en tur eller kan avbrytas nĂ€r som helst. Men vi kommer att hĂ„lla koll pĂ„ den senaste utvecklingen.

Google lanserade nyligen Chrome 76 beta som ger flera integritetscentrerade förbĂ€ttringar och ny funktion. Det blockerar flash som standard för HTML5 och gör det ocksĂ„ omöjligt för webbplatser att identifiera om anvĂ€ndare anvĂ€nder inkognitolĂ€ge. Om du har aktiverat mörkt lĂ€ge i webblĂ€saren kommer Chrome 76 nu automatiskt att göra webbplatser som inte har det mörkt. PĂ„ Google Chrome-mobilen kan standardfĂ€ltet ‘LĂ€gg till pĂ„ startskĂ€rmen’ nu anpassas av utvecklaren. Företaget arbetar ocksĂ„ med en ny design för anvĂ€ndargrĂ€nssnittet som syftar till att förenkla installationen av Progressive Web Apps.

[Previous Story]Lenovo Z6 teaser bekrÀftar tredubbla bakre kameror

[Next Story]Zebronics Zeb Symphony trÄdlösa hörlurar lanserades i Indien, prissatta till 1 199 Rs