Chrome OS lanseras med integrerade Android-appar pÄ Chromebooks

Google Chrome 74 för Android med stöd för minskad rörelse, ny översÀttningsmeny och mer

“Den nya apphanteringssidan organiserar installerade appar för Chrome, Android och system enligt anvĂ€ndning.”

Chrome OS ger en ny apphanteringssida som integrerar Android-appar pÄ Chromebooks. Det Àr Àven om alla stationÀra plattformar och denna sida inte bara inkluderar Chrome-applikationer utan Àven Android-appar.

Som nÀmnts av tillförlitliga kÀllor pÄ Chrome Story har Chrome Canary-kanalen initierat en ny apphanteringssida genom en ny flagga. Detta innebÀr att Google nu kommer med en enhetlig apphanteringssida för Chrome OS. Den nya sidan kan finnas pÄ chrome: // apps och kan ocksÄ nÄs via en ny flagga i Chromes kanariska kanal pÄ chrome: // flags / # app-management. Dessa flaggor och sidor Àr tillgÀngliga för Windows, Mac och Linux tillsammans med Chrome OS. Men Linux-applikationerna Àr Ànnu inte inkluderade i uppdateringen.

Samsung-Chromebook-2-1_thumb.jpg

Med den nya apphanteringssidan kommer anvĂ€ndare att fĂ„ organiserade Chrome-, Android- och systemappar installerade pĂ„ den “nyligen anvĂ€nda” -basen. Men det noteras ocksĂ„ att inte alla appar som listas fungerar nu. IstĂ€llet öppnar de flesta av dessa appar för en tom sida. För arbetsapparna dyker sidan upp med en kort beskrivning som innehĂ„ller behörigheter och alternativ för att “fĂ€sta i hyllan” eller “avinstallera”. Det finns dock andra funktioner pĂ„ mĂ„lsidorna, beroende pĂ„ vilken app anvĂ€ndarna öppnar.

Även om det nya apphanteringssystemet har börjat fungera pĂ„ Kanarieöarna, Ă€r det Ă€nnu inte tillgĂ€ngligt i Dev, Beta eller Stable release-kanaler. Vi kan förvĂ€nta oss en uppdatering av de andra slĂ€ppkanalerna tillsammans med inkluderingen av Linux-appen. För anvĂ€ndare som inte kĂ€nner till kunskapen inom det tekniska omrĂ„det skulle det vara svĂ„rt att avinstallera Linux-appar. Plus hanteringen av apparna frĂ„n alla tre plattformar – Chrome, Android och dess system, kan ocksĂ„ tyckas vara komplicerat.