Claw ANC7-hörlurar med brusreduceringsregulator lanserades i Indien

Claw ANC7-hörlurar med brusreduceringsregulator lanserades i Indien

”Paret av Claw ANC7 utropas som aktiva brusreducerande hörlurar med mikrofon och in-line-kontroller”

Consumer Lifestyle Accessories Worldwide aka CLAW har meddelat ett par nya trÄdbundna hörlurar som heter Claw ANC7 i Indien. Hörlurarna har dubbla in-line kontroller, med Active Noise Cancellation (ANC) som sÀgs minska upp till 97 procent av omgivande ljud för en uppslukande ljudupplevelse. ANC har ett inbyggt uppladdningsbart batteri med snabb laddning (2 timmars juice pÄ bara 5 minuter), vilket Àr klassificerat för att ge upp till 16 timmars brusreduceringspost som det kan anvÀndas som vanliga hörlurar.

CLAW ANC7

Det finns ocksĂ„ ett bildskĂ€rmslĂ€ge som förbĂ€ttrar atmosfĂ€rsljudet sĂ„ att du Ă€r medveten om din omgivning nĂ€r du kör eller pĂ„ offentliga platser utan att störa musiken. Claw ANC7-hörlurarna har en in-ear-design, 13 mm-drivrutiner och ett frekvensomrĂ„de mellan 10Hz och 22KHz. Bortsett frĂ„n detta har ljudtillbehöret en mikrofon för handsfree-kontroll och in-line-knappar för att pausa / spela upp musik, kontrollera volymen och avvisa / acceptera samtal. “Den inbyggda MEMS-brusreducerande mikrofonen möjliggör skarpare samtal genom att ge en ostörd röstöverföring,” sa företaget i sitt pressmeddelande.

Hörlurarna vĂ€ger 22,8 gram och levereras med extra öronsnĂ€ckor och öronkrokar som varierar i storlekar – smĂ„, medelstora och stora; resepĂ„se; och mikro-USB-laddningsport. Priset pĂ„ Claw ANC7-hörlurar i Indien Ă€r satt till 3990 Rs och kan köpas via online- och detaljhandelskanaler över hela landet.

[Previous Story]Lava vill att du byter ut din TV med sin nya Z62-smartphone med 6-tums skÀrm

[Next Story]Jabra Elite 85H recension: bryta Sony-Bose duopolet