ColorOS 6.0 ger applÄdan till bÄde OPPO- och Realme-smartphones

oppo-color-os-6-launched

“ColorOS 6.0 tillkĂ€nnagavs i november förra Ă„ret men har Ă€nnu inte debuterat pĂ„ OPPO- och Realme-smartphones”

ColorOS 6.0 tillkÀnnagavs i november förra Äret för OPPO- och Realme-smartphones och innehöll mÄnga nya funktioner, till exempel ett nytt lutningsgrÀnssnitt, en ny typsnittstil och AI-maskininlÀrningsfunktioner för att bland annat minska energiförbrukningen. Nu har OPPO meddelat att det ocksÄ kommer att lÀgga till en applÄda till mixen.

Enligt det senaste vanliga FAQ-inlÀgget pÄ Realme-forumen fÄr ColorOS 6.0 en applÄda. AnvÀndare har begÀrt den hÀr funktionen ett tag nu och borde vara nöjda med den hÀr utvecklingen. ApplÄdan Àr dock inte aktiverad som standard i den kommande uppdateringen. IstÀllet mÄste intresserade anvÀndare slÄ pÄ den frÄn menyn InstÀllningar. Hur som helst, det Àr ett trevligt tillskott och kommer att hjÀlpa anvÀndare att rensa sina hemskÀrmar.

oppo-color-os-6-lanseras

Realme konstaterar vidare att den framtida uppdateringen tillÄter anvÀndare att ta bilder genom att helt enkelt trycka pÄ fingeravtryckssensorn. Den kommer ocksÄ med en optimerad version av den inbyggda webblÀsaren för att minska energiförbrukningen. Det officiella slÀppdatumet för ColorOS 6.0 och en lista över enheter som den kommer till har Ànnu inte meddelats.

Bortsett frÄn de funktioner som nÀmns ovan kommer ColorOS 6.0 att ha en ramlös design, ett ljusare fÀrgschema och ett mer rymligt grÀnssnitt. Tillsammans med detta kommer det att finnas ett nytt typsnitt som heter OPPO Sans, som företaget har utvecklat i samarbete med det kinesiska företaget Hanyi.