[Computex 2019]: Lenovo siktar pÄ att lansera vÀrldens första 5G-bÀrbara dator med sitt nya Project Limitless

[Computex 2019]: Lenovo siktar pÄ att lansera vÀrldens första 5G-bÀrbara dator med sitt nya Project Limitless

“Projektet Lenovo levereras med Qualcomms Snapdragon X55 5G-modem”

Vid den pÄgÄende Computex i Taipei har Lenovo introducerat Project Limitless PC. Den kinesiska teknikjÀtten visar enheten som vÀrldens första 5G-alltid anslutna bÀrbara dator som drivs av Qualcomms nya Snapdragon 8cx 5G-datorplattform. Den bÀrbara datorn Àr för nÀrvarande i utvecklingsprocessen och företaget har endast visat en prototypversion av enheten vid evenemanget.

Lenovo Project Limitless 1

Lenovo Project Limitless notebook Àr utrustad med Qualcomm Snapdragon X55 5G-modem, som erbjuder Cat. 22 LTE-anslutningar, dvs den bÀrbara datorn kan uppnÄ nedladdningshastigheter pÄ upp till 2,5 Gbps. Snapdragon 8cx 5G-plattformen ombord lovar att ge uppslukande anvÀndarupplevelse, multi-gigabit LTE-stöd, flerdagars batterilivslÀngd och appar och sÀkerhetsfunktioner pÄ företagsnivÄ.

”Hos Lenovo förnyar vi inte bara för teknikens skull. Allt vi gör handlar om att förbĂ€ttra mĂ€nniskors upplevelse. Med riktig 5G i en PC2 handlar det om att tillfredsstĂ€lla anvĂ€ndarnas behov av hastighet: snabbare filöverföringar och streaming i 4K, 8K och till och med AR / VR; snabbare och högre kvalitet videochattar nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng; Ă€nnu snabbare skĂ€rmuppdateringar för mobilspel. NĂ€r vi sĂ€ger grĂ€nslös anslutning menar vi det – 5G-PC-anvĂ€ndare vĂ€rlden över kommer att spara tid, vara produktiva eller fĂ„ onlineunderhĂ„llning frĂ„n nĂ€stan var som helst, nĂ€r som helst ”, sa Johnson Jia, senior vice president och general manager, Consumer Business of Intelligent Devices Group, Lenovo.

Lenovo Project Limitless

TyvÀrr har Lenovo Ànnu inte avslöjat de fullstÀndiga specifikationerna för Project Limitless laptop. Vi vet dock att designmÀssigt kommer den bÀrbara datorn att ha smala ramar, en stor skÀrm och en fingeravtryckssensor placerad precis under tangentbordet. Företaget förvÀntas avslöja mer information om den anslutna datorn i början av 2020.