Coolpad Cool 3 med Dewdrop-skärm, dubbla bakre kameror, Android Pie lanserad: pris, specifikationer

Coolpad Cool 3 med Dewdrop-skärm, dubbla bakre kameror, Android Pie lanserad: pris, specifikationer

“Coolpad Cool 3 √§r ett budgeterbjudande och kommer att s√§ljas p√• b√•de online- och offline-marknader”

Kinesiska phonemaker Coolpad har presenterat en ny smartphone som heter Cool 3 i Indien. Handenheten √§r ett budgeterbjudande och s√§gs vara den f√∂rsta i segmentet som kommer f√∂rinstallerad med Android 9 Pie ur l√•dan. Andra viktiga h√∂jdpunkter inkluderar dubbla kameror, en ” daggdropp ” -sk√§rmsk√§rm och en bakmonterad fingeravtryckssensor. Enheten tippas ocks√• f√∂r att komma med “Kompromissl√∂s” design och enligt f√∂retaget erbjuder valuta f√∂r pengarna.

Cool 3 _ PR Creative 1

Coolpad Cool 3 pris, tillgänglighet

Coolpad Cool 3-priset i Indien har fastställts till 5 999 Rs. Handenheten finns i fyra lutningsfärger: Midnight Blue, Rugby Blue, Ocean Indigo och Teal Green. Intresserade köpare kan hämta enheten från både online- och offlinebutiker över hela landet.

Specifikationer för Coolpad Cool 3

När det gäller specifikationerna levereras Coolpad Cool 3 med en 5,71-tums skärm som har HD + (720 x 1 440p) upplösning och en liten utskärning. Kärnan ligger i Unisocs senaste 1,3 GHz-oktakärnchipset med AI- och VR-kompatibilitet. SoC är ihopkopplad med 2 GB RAM och 16 GB intern lagring.

För fotografering spelar Coolpad Cool 3 en 8-megapixel primär shooter ihop med en 0,3 megapixel sekundär snapper och LED-blixt på baksidan. Den främre kameran får en 5-megapixel snapper för selfies och videosamtal. Enhetens bakpanel pryder en lutning och en fingeravtryckssensor för säkerhet. Slutligen avrundar ett 3000 mAh batteri handenhetens specifikationsblad.

‚ÄĚEfter en framg√•ngsrik tid i Indien i b√∂rjan av resan kommer Coolpad att √•teruppliva sin varum√§rkesn√§rvaro med en rad budgetsmartphones. Coolpad ser fram emot att bli ett framst√•ende budgetm√§rke f√∂r smarttelefoner p√• den indiska marknaden igen, ‚ÄĚ Coolpad sa i ett pressmeddelande.