Coolpad Cool 3 Plus lanserades i Indien, prissÀttningen börjar pÄ 5 999 Rs

Coolpad Cool 3 Plus lanserades i Indien, prissÀttningen börjar pÄ 5 999 Rs

“Cool 3 Plus Ă€r ett nybörjarerbjudande med en daggdroppskĂ€rm och en octa-core processor”

Coolpad har utökat sitt utbud av smartphones i Indien med lanseringen av Cool 3 Plus. Telefonen kommer som eftertrÀdare till Cool 3, som lanserades i landet i februari. Precis som sin föregÄngare kommer Cool 3 Plus ocksÄ som ett budgeterbjudande med en daggdroppskÀrm. Förutom Cool 3 Plus har varumÀrket ocksÄ introducerat en ny variant av Cool 3 med högre RAM och lagringskapacitet.

Coolpad Cool 3 Plus

Coolpad Cool 3 Plus-pris i Indien

Cool 3 Plus 2 GB RAM-variant har prissatts till 5 999 Rs, medan 3 GB-modellen ger dig tillbaka 6,499 Rs. Telefonen kommer att sÀljas pÄ Amazon Indien frÄn och med den 2 juli. Den nya 4 GB RAM-toting Cool 3-modellen har prissatts till 7 999 Rs och kommer exklusivt att finnas tillgÀnglig i offlinebutiker i augusti. Bortsett frÄn högre RAM och lagring Àr resten av specifikationerna för den nya Cool 3 desamma som de tidigare varianterna.

Specifikationer för Coolpad Cool 3 Plus

Coolpad Cool 3 Plus har rhin-ramar pĂ„ sidorna och pĂ„ toppen, men har en tunn haka. Smarttelefonens fingeravtryckssensor har placerats pĂ„ baksidan och den stöder ocksĂ„ funktion för ansiktslĂ„sning. Telefonen har en 5,71-tums skĂ€rm med HD + skĂ€rmupplösning och startar Android 9 Pie ur lĂ„dan. Smarttelefonen drivs av en octa-core MediaTek Helio A22-processor. Handenheten finns i tvĂ„ RAM- och lagringskonfigurationer – 2 GB + 16 GB och 3 GB + 32 GB.

PÄ baksidan har Cool 3 Plus en 13-megapixel AI-driven primÀr kamera. Det Àr vÀrt att nÀmna att dess föregÄngare anlÀnde med dubbla bakre kameror. PÄ framsidan har smarttelefonen en 8-megapixel snapper för selfies och videosamtal. NÀr det gÀller anslutning fÄr du 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth och A-GPS. Ett 3000 mAh Li-ion-batteri kompletterar listan med specifikationer.