Coolpad Cool 3 Plus med vattendroppskärning i Indien den 26 juni

Coolpad Cool 3 Plus med vattendroppskärning i Indien den 26 juni

“Cool 3 Plus f√∂rv√§ntas vara ett budgeterbjudande med vattendroppsk√§rm”

Coolpad har inte varit särskilt aktiv på den indiska smarttelefonmarknaden i år. Den sista enheten som den kinesiska telefonmarknaden lanserade i landet var Cool 3, som släpptes i februari. Men nu planerar företaget att utöka sitt utbud av telefoner i Indien med lanseringen av Coolpad Cool 3 Plus.

Startdatum för Coolpad Cool 3 Plus

Coolpad har skickat inbjudningar till media för lanseringen av Cool 3 Plus vid ett evenemang i New Delhi den 26 juni kl. 11.30. Företagets inbjudan har avslöjat att telefonen kommer med minimala ramar och ett vattendroppskär ovanför skärmen, precis som sin föregångare. Tyvärr har inga andra detaljer avslöjats av varumärket om telefonen just nu. Vi kan dock förvänta oss att det är ett budgeterbjudande som Cool 3.

När det gäller Coolpad Cool 3 har telefonen smala ramar på sidorna och toppen och en tunn bottenram. Handenheten har en bakmonterad fingeravtryckssensor och dubbla vertikalt placerade kamerainställningar. Telefonen har en 5,71-tums HD + -skärm och startar Android 9 Pie ur lådan. Att driva enheten är en 1,3 GHz-oktakärnig Unisoc-processor, med hjälp av 2 GB RAM. Smarttelefonen har 16 GB inbyggt lagringsutrymme, som kan utökas ytterligare genom att sätta i ett microSD-kort.

Cool 3 _PR Creative2

På kameravdelningen har Cool 3 en primärkamera på 8 megapixlar på baksidan, med hjälp av en sekundär snapper på 0,3 megapixel och en LED-blixt. För selfies och videosamtal har telefonen en 5-megapixel snapper på framsidan. När det gäller anslutning har enheten dubbla SIM-kortplatser, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth och GPS. Ett 3000 mAh batteri rundar upp smarttelefonens specifikationsblad.

Coolpad Cool 3 finns i landet för cirka 5900 Rs. Telefonen erbjuds i fyra färgvarianter РMidnight Blue, Rugby Blue, Ocean Indigo och Teal Green.