Corseca Eternia Bluetooth 4.2-högtalare lanserades i Indien för 7999 Rs

Corseca Eternia Bluetooth 4.2-högtalare lanserades i Indien för 7999 Rs

“Corseca Eternia kommer med dedikerade diskant- och volymvred och pĂ„ displayen finns en stor retro-ratt för att byta FM-kanal.”

Elektronikföretaget Damson introducerade sina högtalare Corseca Amigo och Corseca Euphoria tidigare i Är. VarumÀrket har nu lagt till en ny Bluetooth-högtalare, Corseca Eternia, till sin ljudlinje. Medan de tidigare tvÄ produkterna erbjöd hemmaljudupplevelse Àr den nya Eternia en frÀsch Bluetooth-högtalare, som pÄstÄs vara en perfekt följeslagare för musikÀlskarna.

Nya Corseca Eternia kommer med retrogrillad konstnĂ€rlig design i extatiska fĂ€rgkombinationer. Under lanseringen av produkten sa Sandeep Popli – Director Sales pĂ„ Damson Technologies ”I korsningen av vintage-utseende och banbrytande teknik har Eternia massor av funktioner i ett charmigt stycke prylar. Kombinationen av vintage-utseende, extatisk fĂ€rgkombination och omfattande funktionalitet med FM-radio tillsammans med Bluetooth-streaming och andra moderna framsteg till ett överkomligt pris gör Corseca Eternia till en vinnare. ”
CoresecaCorseca Eternia Ă€r utrustad med Bluetooth-version 4.2 som gör att enheten kan fungera inom 8-10 meters rĂ€ckvidd. Den levereras med tvĂ„ kraftfulla 10W RMS-drivrutiner och en 20W RMS-utgĂ„ng för att ge den perfekta musikbalansen och tonkvaliteten. Högtalaren kan leverera en exakt djup bas med frekvensomrĂ„det 70Hz – 20KHz.

Corseca Eternia har tvÄ uppladdningsbara litiumbatterier pÄ 1200 mAh som kan ge mer Àn 8-10 timmars sÀkerhetskopiering av kontinuerlig trÄdlös ljuduppspelning. Förutom Bluetooth kan högtalaren anslutas till andra enheter via USB, TF-kortlÀsare, AUX i port och FM för att lÄta anvÀndare njuta av musik i flera former. Dessutom kommer Eternia med en inbyggd mikrofon för handsfreesamtal. Corseca Eternia kan köpas frÄn Damsons nÀtverk av auktoriserade ÄterförsÀljare och distributörer med en prislapp pÄ 7 999 Rs tillsammans med en garanti pÄ ett Är.