Crossloop Volar trÄdlös högtalare med 12-timmars batteribackup blir officiell i Indien

Crossloop Volar trÄdlös högtalare med 12-timmars batteribackup blir officiell i Indien

“Crossloop Volar-högtalaren sĂ€gs vara ultrakompakt och IPX4-certifierad för vatten- och dammbestĂ€ndighet”

Start av ljudtillbehör Crossloop har lagt till en annan resevĂ€nlig högtalare som heter Volar i sitt sortiment i Indien. Den bĂ€rbara högtalaren – designad för Ă„rtusenden – har “ultrakompakt” och “snygg” formfaktor. Högtalaren Ă€r IPX4-certifierad för vatten- och dammbestĂ€ndighet och erbjuder trĂ„dlös anslutning via Bluetooth till en mĂ€ngd olika ljudkĂ€llor inklusive smartphones, surfplattor och datorer.

VOLAR-1

Priset för Crossloop Volar-högtalare i Indien Àr 3,499 Rs. Den kommer i svart-röd fÀrgkombination och Àr redan till salu hos ledande ÄterförsÀljare och Crossloop officiella webbplats över hela landet. NÀr det gÀller specifikationerna har högtalaren ett inbyggt batteri som Àr klassat att hÄlla i upp till 12 timmar med 80 procent volym pÄ en enda laddning. Företaget hÀvdar att enheten levererar fantastiskt högupplöst ljud med en passiv subwoofer för en distorsionsfri bas Àven vid maximal volym.

Förutom Bluetooth har Volar-högtalaren ocksÄ 3,5 mm Aux-in för trÄdbunden anslutning och stöder handsfree-samtal. Det finns ocksÄ inbyggda kontroller för att byta spÄr och justera volym och stöd för att bÀra högtalaren bekvÀmt.

Kommenterar lanseringen Shubham Khare Crossloop Indiens VD sa ”Dagens unga generation drivs av kliande fötter och en rastlös sjĂ€l. SĂ„ mycket som de Ă€lskar att resa, de Ă€lskar ocksĂ„ att hĂ„lla sig trendiga, flash chic prylar och skryta med det för vĂ€rlden. Snygga resetillbehör har blivit vanligare och med Volar gör vi ‘Resa i stil’ riktigt. ”

Företaget strĂ€var vidare efter att lansera en serie innovativa produkter inspirerade av mode och livsstil under de nĂ€rmaste mĂ„naderna. ”I synkronisering med vĂ„r varumĂ€rkesvision och att göra tekniken till en livsstil, strĂ€var vi efter att lansera en serie modorienterade innovativa produkter under de kommande mĂ„naderna. Var och en unik för sin stil, med inspirerande mönster och kurerade ljudupplevelser, ” Khare tillagt.