Daiwa 65-tums 4K Quantum Luminit Smart LED-TV lanserades i Indien: pris, specifikationer

daiwa 65 inch tv

“Daiwas senaste TV erbjuder 4K ultra HD-upplösning och smart funktionalitet till ett relativt överkomligt pris”

Daiwa Àr ett indiskt varumÀrke som startade pÄ VideoTex 1984. Det har sÄlt smarta TV-apparater under varumÀrket Daiwa i nÄgra Är nu. TV-apparaterna frÄn detta mÀrke tÀvlar frÀmst med andra nykomlingar som Xiaomi. Nu har Daiwa lanserat en ny smart-TV med en 65-tums skÀrm och 4K-upplösning i Indien. Om du letar efter en smart-TV med stor skÀrm, bör du titta pÄ den hÀr.

daiwa 65 tums tv

Daiwa 65-tums 4K Smart LED-TV-pris i Indien

Daiwa 65-tums 4K Smart TV kostar 66 990 Rs. TV: n kommer att vara tillgÀnglig för köp de nÀrmaste dagarna via Amazon India, Paytm Mall samt ledande offlinebutiker över hela landet. Köpare kan ocksÄ gÄ till sin officiella webbplats för att köpa TV: n.

Daiwa 65-tums 4K Smart LED-TV-specifikationer

Den nya Daiwa TV: n har smala ramar och en 65-tums A + -panel som har en upplösning pÄ 3840 x 2160 pixlar. Den levereras med HDR X-fÀrgförbÀttringsfunktion, som ger ljusare fÀrger pÄ panelen och stöder Wide Color Gamut 95 procent NTSC. Daiwa har ocksÄ inkluderat en 4K-förstÀrkare som uppskalar full HD till 4K.

Daiwa 4K Smart LED-TV har en AI-assistent som svarar pĂ„ röstkommandon – anvĂ€ndare mĂ„ste ladda ner appen pĂ„ din smartphone för att interagera med röst. För anslutning har den tre HDMI-portar, tvĂ„ USB-portar, en Ethernet-port och en optisk utgĂ„ng som kan anvĂ€ndas för att ansluta ljudfĂ€lt till TV: n. PĂ„ tal om ljud har TV: n en inbyggd ljudfĂ€lt med tvĂ„ högtalare. Vi vet inte de exakta specifikationerna för dessa högtalare Ă€n.

Att vara en smart-TV, kör Android 7.0 ur lÄdan och Àr utrustad med 1 GB RAM och 8 GB intern lagring. Den levereras med en massa förinstallerade applikationer som YouTube, Netflix, Amazon Prime Video och mer. Du kan ocksÄ placera din Android- eller iOS-smartphone med M.Cast eller E-Share.