Daiwa D42E50S 40-tums Android-baserad TV lanserades i Indien: pris, specifikationer

Daiwa TV

“Daiwa D42E50S 40-tums TV levereras med 20 W boxhögtalare och tillgĂ„ng till Android-appar”

Daiwa har uppdaterat sin produktsortiment i Indien med lanseringen av den prisvÀrda D42E50S 40-tums Android-baserade TV: n. Den nya TV: n drivs av den daterade Android 5.1 Lollipop OS och har en LED-skÀrm med Full HD (1 920 x 1 080p) upplösning. Företaget hÀvdar att dess nya TV har en elegant och innovativ design med smalare skÀrmramar.

Enligt specifikationerna sĂ€gs Daiwa D42E50S erbjuda en fantastisk skĂ€rmkvalitet med A + -panel och ett dynamiskt kontrastförhĂ„llande pĂ„ 700000: 1. För ljud Ă€r den utrustad med 20W boxhögtalare för “kristallklart” ljud för att förbĂ€ttra köparens tittarupplevelse. Högtalaren har fem olika ljudlĂ€gen för att justera ljudeffekten och klarheten.

Daiwa TV

KÀrnan ligger en Cortex-A53 fyrkÀrnig processor, ihopkopplad med 1 GB RAM och 8 GB intern lagring. Andra funktioner inkluderar en TV-appbutik som lÄter dig ladda ner dina favoritapplikationer och M.Cast-funktionen för att casta videor frÄn smartphones till TV-skÀrmen. NÀr det gÀller anslutning levereras Daiwa D42E50S med flera portar som 3x HDMI, 2x USB, AV in och TFT-kortplats och trÄdlösa anslutningsalternativ inklusive Wi-Fi.

Daiwa D42E50S smart-TV har varit i Indien till 18 990 Rs och Àr tillgÀnglig för försÀljning i ledande butiker och onlinebutiker som Amazon och Paytm. Daiwa ger ocksÄ ett Ärs utökad garanti till kunder som registrerar sin produkt i My Daiwa-appen.